Hanni legt medische testen af bij Spartak Moskou, Morioka naar Anderlecht?

29-1-2018 11:51:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het ziet er naar uit dat Sofiane Hanni naar Spartak Moskou trekt. De Franse Algerijn stapte deze ochtend het vliegtuig op om zijn medische testen af te leggen in Rome. Ondertussen zitten ze ook bij Anderlecht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht wil Hanni vervangen door Morioka (29-01-2018)
Anderlecht wil Sofiane Hanni nog verkopen en als vervanger Ryoka Morioka van Waasland-Beveren halen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het doel: extra cash verzamelen om een nieuwe topspits te halen.
>> Lees verder

Hanni gezien op luchthaven van Zaventem (29-01-2018)
De aanwijzingen dat Sofiane Hanni vertrekt, worden steeds concreter. Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvoerder van Anderlecht vanmorgen gespot werd op de luchthaven van Zaventem.
>> Lees verder

Anderlecht heeft akkoord met Morioka (29-01-2018)
En plots gaat het snel: Het Laatste Nieuws meldt nu ook dat Anderlecht een persoonlijk akkoord bereikt heeft met Ryoko Morioka van Waasland-Beveren. De Japanner heeft zijn club intussen verzocht om hem te laten vertrekken naar de landskampioen.
>> Lees verder

Contract van 4,5 jaar voor Hanni (29-01-2018)
Stilaan geraken er meer en meer details bekend van de transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou. Zo zal de Franco-Algerijn er een contract ondertekenen van 4,5 jaar. Hanni zal zich morgen bij  Spartak Moskou vervoegen dat momenteel in Marbella zit op winterstage.
>> Lees verder

Furieuze reacties op transfer Hanni (29-01-2018)
De transfer van Sofiane Hanni is nog niet officieel bekendgemaakt en de Algerijn was ook niet meteen de grote publiekslieveling in het Astridpark. Toch regent het op deze site al kwade en cynische reacties. De frustratie over een zoveelste, tegenvallende transferperiode zit duidelijk diep. Een bloemlezing. 
>> Lees verder

Tussen 7 à 8 miljoen voor Hanni (30-01-2018)
RSC Anderlecht vangt tussen de 7 à 8 miljoen euro voor Sofiane Hanni. KV Mechelen krijgt nog 10% op de meerwaarde bij doorverkoop, zo een 650.000 euro. De speler kon zelf ook naar China waar hem een riant loon stond te wachten. Het was trouwens Hanni zelf die aandrong op een vertrek.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.