De ziekenboeg van Anderlecht zit overvol

26-1-2018 17:13:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

?Edmilson geschorst? Ik heb zelf genoeg problemen.? Een understatement bij Hein Vanhaezebrouck, die mogelijk veel afwezigen telt richting Standard-Anderlecht.De ziekenboeg van Anderlecht zit overvol. Zo ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Kums onzeker voor Standard (26-01-2018)
Het is afwachten of Anderlecht zondag tegen Standard kan rekenen op Sven Kums. De middenvelder lag gisteren ziek in bed en trainde niet mee. Ook woensdag was hij al grieperig, maar toen raakte hij opgelapt om te spelen tegen Waasland-Beveren.
>> Lees verder

Gerkens uit bed, Saief hervat (27-01-2018)
RSC Anderlecht heeft met heel wat zieke middenvelders te kampen. Pieter Gerkens was wel al terug op Neerpede maar kon nog niet meetrainen. Kenny Saief heeft wel de trainingen hervat. Ook Adrien Trebel kon al opnieuw meetrainen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.