Erik Lambrechts fluit Genk - Anderlecht

20-1-2018 15:7:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De KBVB heeft Erik Lambrechts aangeduid als scheidsrechter voor de wedstrijd van nu zondag, 21 januari, tussen Genk en RSC Anderlecht. De wedstrijd vindt plaats op wordt zondag 21 januari om 18.00 uur ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Met vijf jongeren naar Genk (19-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck heeft toch al zijn nieuw veld gekregen én Kenny Saief. Voor de rest zag hij alleen maar vertrekkers, neem daar de geblesseerden bij, wordt de kern wel heel klein. Mede daardoor trekt RSC Anderlecht dan ook naar Genk met opnieuw vijf beloften in zijn selectie.
>> Lees verder

Wie herpakt zich? Genk of RSCA? (20-01-2018)
Zowel Racing Genk als RSC Anderlecht verloren een pak punten voor de winterstop. Anderlecht staat op een teleurstellende derde plaats en had het tegen de topploegen zeer moeilijk. Daarenboven verloor het zwaar van Club Brugge (5-0) en Charleroi (1-3).
>> Lees verder

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht (21-01-2018)
Met een uitwedstrijd tegen RC Genk hervat Anderlecht vandaag het tweede deel van de competitie. Paars-wit kampt met een overvolle ziekteboog, waardoor er opnieuw heel wat jongeren in de wedstrijdkern zitten. Enige nieuwkomer Kenny Saief start in de basis.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.