Stanciu is medisch gekeurd, Sparta Praag en RSCA praten voort

18-1-2018 16:51:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu heeft een nieuwe stap gezet richting een transfer naar Sparta Praag. De Roemeen heeft de medische inspectie achter de rug.Nicolae Stanciu stapte gisteren het vliegtuig richting Praag op ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Sparta Praag heeft aankomst Stanciu bevestigd (18-01-2018)
Het lijkt er nu toch wel eindelijk van te komen, de transfer van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag. De Roemeen kwam gisterenavond nog aan in Tsjechië, dat bevestigt nu ook Sparta Praag via zijn officiële kanalen.
>> Lees verder

Stanciu-deal nog steeds niet rond (18-01-2018)
Nicolae Stanciu mag dan wel geslaagd zijn voor zijn medische testen, de transfer is nog steeds niet rond. "Verantwoordelijken van de club onderhandelen nog steeds met Stanciu over de details van zijn contract en met Anderlecht over die van de transfer", zo laat Sparta Praag weten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.