AEK Athene niet opgezet met protest actie van Vranjes

18-1-2018 11:7:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht wil zich deze winter graag versterken met Ognjen Vranje?. De verdediger op zijn beurt wil dan weer heel graag naar het Astridpark komen. Toch is de kans (voorlopig) klein dat Vranjes straks ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vranjes weigert nog mee te trainen (18-01-2018)
Het is Ognjen Vranjes menens, hij wil ten allen koste naar RSC Anderlecht. Hij stuurde zelfs zijn kat naar de training van AEK Athena om zo een transfer af te dwingen. De Grieken zijn niet van plan om te plooien. 
>> Lees verder

Vranjes traint weer mee (19-01-2018)
Na een goed gesprek met het clubbestuur heeft Vranjes de trainingen hervat bij AEK Athene. Intussen sprak de verdediger wel ook al met Hein Vanhaezebrouck en won hij informatie in bij Danijel Milicevic. Vranjes wil echt naar Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.