Stanciu tekent vandaag contract van 3,5 jaar bij Sparta Praag

18-1-2018 10:31:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu trok woensdag avond naar Tsjechië, waar hij vandaag door Sparta Praag aan een medische keuring wordt onderworpen. Als de Roemeense spelverdeler die test doorstaat, kan hij een contract ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Stanciu aanwezig op autosalon (17-01-2018)
Nicolae Stanciu vertoeft nog steeds in België en niet in Praag. De Roemeen maakt deel uit van de Anderlecht-delegatie die deze namiddag een bezoek brengt aan het autosalon. Dat laat Sudpresse-journalist Benjamin Helson weten.
>> Lees verder

Sparta Praag heeft aankomst Stanciu bevestigd (18-01-2018)
Het lijkt er nu toch wel eindelijk van te komen, de transfer van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag. De Roemeen kwam gisterenavond nog aan in Tsjechië, dat bevestigt nu ook Sparta Praag via zijn officiële kanalen.
>> Lees verder

Stanciu slaagt voor medische testen (18-01-2018)
Nicolae Stanciu is geslaagd voor zijn medische testen bij Sparta Praag. Dat laat de club weten. Niets staat een overgang naar de Tsjechische club nu nog in de weg. Stanciu krijgt er een contract voor 3,5 seizoenen.
>> Lees verder

Stanciu-deal nog steeds niet rond (18-01-2018)
Nicolae Stanciu mag dan wel geslaagd zijn voor zijn medische testen, de transfer is nog steeds niet rond. "Verantwoordelijken van de club onderhandelen nog steeds met Stanciu over de details van zijn contract en met Anderlecht over die van de transfer", zo laat Sparta Praag weten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.