Frutos duikt weer op in Neerpede

16-1-2018 9:56:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De jeugd van Anderlecht speelde zaterdag tegen Genk. Een opgemerkte verschijning aan de rand van de velden in Neerpede was Nicolas Frutos. De Argentijn kwam er zijn jongens bekijken.Frutos is immers steeds ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Stéphane Badji (18-01-2018)
Vandaag verjaart Stéphane Badji! Wij wensen hem van harte een gelukkige 28e verjaardag!
>> Lees verder

Deal eindelijk rond? (17-01-2018)
Volgens Het Laatste Nieuws is de deal tussen RSC Anderlecht en Sparta Praag nu helemaal rond. Morgen legt Nicolae Stanciu zijn medische testen af bij de Tsjechische ploeg. De deal zit al een tijdje in de pijpleiding maar beide clubs kwamen niet tot een overeenkomst, tot nu.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Ik wil Herman bedanken" (17-01-2018)
Spelers en staf van RSC Anderlecht bezochten deze namiddag het autosalon mét Nicolae Stanciu. Hein Vanhaezebrouck had het kort over de transferperiode, die niet zo evident lijkt als alle vorige door de overname van Marc Coucke: "Dit is een heel moeilijke situatie, maar ik wil Van Holsbeeck wel bedanken."
>> Lees verder

Stanciu aanwezig op autosalon (17-01-2018)
Nicolae Stanciu vertoeft nog steeds in België en niet in Praag. De Roemeen maakt deel uit van de Anderlecht-delegatie die deze namiddag een bezoek brengt aan het autosalon. Dat laat Sudpresse-journalist Benjamin Helson weten.
>> Lees verder

Nieuwe grasmat ligt er (17-01-2018)
Met enige vertraging is de wens van Hein Vanhaezebrouck dan toch nog vervuld, een nieuwe grasmat. Vorige maandag werden de werken aangevat in het Constant Vanden Stock Stadion en vandaag ligt de nieuwe grasmat er.
>> Lees verder

Favoriete transfer #3: Thomas Foket (17-01-2018)
Vandaag beginnen we aan onze top drie van jullie favoriete transfers. Op nummer drie vinden we Thomas Foket.
>> Lees verder

Signeersessie op het autosalon (17-01-2018)
Vandaag trekken de spelers en de staf van Anderlecht naar Brussel om er het 96ste jaargang van het autosalon te gaan bezoeken. Tussen 13.45 uur en 14.45 uur zullen de spelers ook handtekeningen uitdelen. Wie tussen dit uur zich aanmeldt bij Audi kan een gesigneerd shirt winnen, het enige dat je hiervoor moet doen, is tonen dat je de RSCA official-app hebt op je smartphone en dat je er een profiel op hebt.
 
>> Lees verder

Hanni derde beste van Algerije (17-01-2018)
In de verkiezing van de Algerijnse Gouden Bal voor 2017 is Sofiane Hanni geëindigd op de derde plaats. De bekronining ging naar Napels-speler Faouzi Ghoulam. Yacine Brahimi eindigde op plaats twee.
>> Lees verder

Vranjes drukt door bij AEK (17-01-2018)
Nu Nicolae Stanciu bijna de deur uit is kan er gekeken worden naar inkomende transfers. Eén daarvan is Ognjen Vranjes, RSC Anderlecht deed al een bod maar AEK Athene weigerde. Vranjes zelf zet nu druk bij AEK en gaf te kennen enkel naar Anderlecht te willen. 
>> Lees verder

'Mondeling akkoord tussen Anderlecht en Sparta Praag' (16-01-2018)
Aflevering elvendertig in de transfersoap genaamd 'Nicolae Stanciu': volgens de Roemeense sportjournalist Emanuel Rosu hebben Anderlecht en Sparta Praag eindelijk een mondeling akkoord bereikt over de transfer van de speler.
>> Lees verder

Werken aan grasmat gaan goed vooruit (16-01-2018)
Gisteren is RSC Anderlecht begonnen met de aanleg van een nieuwe grasmat. De werken gaan in ieder geval goed vooruit. De oude grasmat is al volledig verwijderd en de nieuwe ligt er al voor een kwart. Volgende week woensdag is de eerste thuiswedstrijd van paars-wit.
>> Lees verder

Vertenten mikt hoger (16-01-2018)
Het Belgisch voetbal verloor dit seizoen al twee scheidsrechters in eerste klasse. Serge Gumienny en gisteren nog Luc Wouters, stopten allebei hun werkzaamheden als scheidsrechter. Bart Vertenten denkt helemaal nog niet aan stoppen, integendeel, hij hoopt Europees nog een categorie hoger te geraken.
>> Lees verder

Ebuehi kiest voor Benfica (16-01-2018)
Tyronne Ebuehi werd de voorbije dagen genoemd als mogelijke transfer voor RSC Anderlecht. De 22-jarige Nigeriaan heeft echter voor Benfica gekozen. Tot eind dit seizoen speelt hij wel nog voor ADO Den Haag, in de zomer maakt hij dan de overstap naar Benfica.
>> Lees verder

Favoriete transfer #4: Chancel Mbemba (16-01-2018)
Op nummer vier treffen we een oude bekende, Chancel Mbemba. Veel paars-wit supporters zullen hem maar al te graag zien terugkomen, maar Chancel zelf heeft al aangegeven niet te staan springen voor een terugkeer naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Premies WK 2018 (16-01-2018)
De FIFA maakte de premies voor de clubs die spelers aanbieden op het WK bekend. Het zou gaan om 7000 euro per dag per speler. Anderlecht zal acht spelers sturen naar het WK in Rusland.
>> Lees verder

Sparta Praag blijft steken op 3,5 miljoen euro (16-01-2018)
De soap rond Nicolae Stanciu is nog niet ten einde. Anamaria Prodan, makelaar van de Roemeen, reisde gisteren naar Praag (en niet naar Brussel), om een compromis te vinden tussen beide clubs. Maar er kwam geen schot in de zaak, Sparta Praag wil niet hoger gaan dan 3,5 miljoen euro, Anderlecht wil 5 miljoen euro.
>> Lees verder

Bod op Vranjes geweigerd (16-01-2018)
RSC Anderlecht heeft een bod gedaan op Ognjen Vranjes, maar AEK Athene heeft dat geweigerd. Paars-wit wil vooral via huurconstructies werken en bood volgens Het Nieuwsblad 250.000 euro met aankoopoptie van 1,25 miljoen euro.
>> Lees verder

Geen derde kans voor de “Ket” (16-01-2018)
Anthony Vanden Borre liet een maand geleden weten klaar te zijn voor een terugkeer op het hoogste niveau. En als het even kon bij de club van zijn hart, RSC Anderlecht. Alleen ziet Herman Van Holsbeeck dat niet meer zitten. 
>> Lees verder

Verjaardag Emmanuel Adjei Sowah (16-01-2018)
Vandaag verjaart Emmanuel Adjei Sowah! Wij wensen hem van harte een gelukkige 20e verjaardag!
>> Lees verder

Wouters hangt fluitje aan de haak (15-01-2018)
Het Belgisch voetbal is weer een scheidsrechter armer, Luc Wouters heeft beslist om er per direct mee te stoppen. Naar eigen zeggen is het niet meer combineerbaar met zijn dagelijkse job als burgemeester van Lummen. 
>> Lees verder

Lardot fluit Anderlecht - Waasland Beveren (15-01-2018)
De werken aan de nieuwe grasmat van het Constant Vanden Stock Stadion zijn begonnen. De eerste tegenstander die RSC Anderlecht op de nieuwe mat ontvangt is Waasland Beveren op 24 januari. Jonathan Lardot is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. 
>> Lees verder

Lambrechts fluit Genk - RSC Anderlecht (15-01-2018)
Het moment waar we allemaal zitten op te wachten is bijna aangebroken. Ondanks amper, tot op heden, één versterking bij RSC Anderlecht, herneemt zondag de Jupiler Pro League. Paars-wit neemt het dan op tegen KRC Genk in de Luminus Arena, Erik Lambrechts zal de wedstrijd in goede banen leiden. 
>> Lees verder

Werken aan nieuwe grasmat gestart (15-01-2018)
De werken om een nieuwe grasmat aan te leggen zijn dan toch van start gegaan in het Constant Vanden Stock Stadion. Geen moment te vroeg, wetende dat binnen negen dagen de eerste thuiswedstrijd van RSC Anderlecht op het programma staat.
>> Lees verder

Favoriete transfer #5: Cristian Benavente (15-01-2018)
Vandaag hervatten we ons lijstje van jullie favoriete transfers, met nummer vijf: Cristian Benavente.
>> Lees verder

Vader legt uit waarom Delanghe niet voor Man. United koos (15-01-2018)
Afgelopen zomer zag Anderlecht doelman Maxime Delanghe vertrekken naar PSV. In 'De Bende van Annemie' vertelde zijn vader vanmorgen waarom Delanghe Anderlecht verliet en waarom het PSV en niet Manchester United werd.
>> Lees verder

Frustaties bij Vanhaezebrouck (15-01-2018)
Binnen 9 dagen speelt Anderlecht zijn eerste thuiswedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion tegen Waasland-Beveren. Of er tegen die dag een nieuwe grasmat zal liggen is nog onduidelijk.
>> Lees verder

Rechtsback van ADO Den Haag in het vizier (15-01-2018)
RSC Anderlecht zou Tyronne Ebuehi van ADO Den Haag in het vizier hebben, aldus de Nederlandse pers. Ebuehi is een polyvalente speler die zowel links, rechts als centraal uit de voeten kan. 
>> Lees verder

Op bezoek bij supportersclub (15-01-2018)
Vorige zaterdag stond het jaarlijkse spaghettifestijn op het programma, bij supportersclub Purple Haze te Keerbergen. Het ideale moment voor de club om de banden met de supporters wat aan te halen en dus bezochten Kobe Cools en Francis Amuzu, het eetfestijn. Beide spelers gingen gewillig met de supporters op de foto.
>> Lees verder

Nieuwe Deense scout (15-01-2018)
Op advies van Morten Olsen heeft RSC Anderlecht vorig jaar al, een nieuwe scout aangeworven, de Deen Eric Larsen. Hij moet voor paars-wit de Scandinavische markt afspeuren naar nieuwe talenten. 
>> Lees verder

Prodan komt bemiddelen (15-01-2018)
Anamaria Prodan, makelaar van Nicolae Stanciu, komt vandaag afgezakt naar Brussel. Ze komt bemiddelen in de transfer van haar poulain. Voorlopig ligt vraag en aanbod nog ver uit elkaar. Prodan hoopt RSC Anderlecht en Sparta Praag dichter bij mekaar te brengen. 
>> Lees verder

Quiz: laatste ronde online! (14-01-2018)
De laatste quizronde werd zopas online geplaatst. Elf deelnemers hebben nog het maximum van de punten. Zij worden gevolgd door een handvol spelers die slechts één vraag fout beantwoordden doorheen de vorige negen rondes.
>> Lees verder

Stanciu bereikt persoonlijk akkoord met Praag (14-01-2018)
De transfersoap rond Stanciu blijft maar duren, volgens de Romeense journalist Emanuel Roşu zou Stanciu een persoonlijk akkoord hebben met Sparta Praag. Het probleem ligt alleen tussen de clubs: Anderlecht wil meer dan Sparta Praag bereid is te geven (zie dit artikel).
>> Lees verder

Vanhaezebrouck zorgt voor miljoenen (14-01-2018)
Momenteel speelt Leander Dendocker op het middenveld bij Anderlecht.Vanhaezebrouck heeft Leander een plaats achteruit geschoven.
>> Lees verder

Wat met Stanciu? (14-01-2018)
De laatste dagen was er veel gezegd over de transfer Stanciu naar Sparta Praag. Zo zou Anderlecht een akkoord hebben met Praag van vijf miljoen euro plus bonussen. 
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 6): de antwoorden op uw vragen (14-01-2018)
Tijdens de kerstvakantie blikten we in vijf artikels terug op de eerste seizoenshelft van de beloften. U kan ons uw vragen bezorgen en wij legden deze voor aan onze Neerpede-watcher Davidbxl. Hier zijn uw vragen en zijn antwoorden.
>> Lees verder

Prodan: "Stanciu tekent vandaag bij Sparta Praag" (14-01-2018)
Komt er vandaag eindelijk witte rook voor Nicolae Stanciu en Sparta Praag? Stanciu's manager Anamaria Prodan vertelde gisterenavond aan het Roemeense Digi Sport dat Stanciu vandaag naar Praag afreist om een contract te tekenen.
>> Lees verder

Onyekuru bij Londense kniespecialist (14-01-2018)
Henry Onyekuru verblijft momenteel in Engeland, meer bepaald in Londen. Daar laat hij zich behandelen door de gerenomeerde kniespecialist Andy Williams. Die staat bekend om veel met voetballers en rugbyspelers te werken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.