Sparta Praag en Anderlecht vinden geen akkoord over transferprijs

14-1-2018 17:37:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De transfer van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag is nog niet in kannen en kruiken. De Roemeen leek naar Praag af te reizen, maar bij de Tsjechische topclub heeft men nog geen akkoord bereikt met Anderlecht."Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Prodan: "Stanciu tekent vandaag bij Sparta Praag" (14-01-2018)
Komt er vandaag eindelijk witte rook voor Nicolae Stanciu en Sparta Praag? Stanciu's manager Anamaria Prodan vertelde gisterenavond aan het Roemeense Digi Sport dat Stanciu vandaag naar Praag afreist om een contract te tekenen.
>> Lees verder

Wat met Stanciu? (14-01-2018)
De laatste dagen was er veel gezegd over de transfer Stanciu naar Sparta Praag. Zo zou Anderlecht een akkoord hebben met Praag van vijf miljoen euro plus bonussen. 
>> Lees verder

Stanciu bereikt persoonlijk akkoord met Praag (14-01-2018)
De transfersoap rond Stanciu blijft maar duren, volgens de Romeense journalist Emanuel Roşu zou Stanciu een persoonlijk akkoord hebben met Sparta Praag. Het probleem ligt alleen tussen de clubs: Anderlecht wil meer dan Sparta Praag bereid is te geven (zie dit artikel).
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.