Anderlecht heeft oog laten vallen op Nigeriaan van ADO Den Haag

13-1-2018 15:33:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Volgens de Nederlandse pers heeft Anderlecht zijn oog laten vallen op een rechtsback van ADO Den Haag. Tyronne Ebuehi zou een mogelijke piste zijn, want met zijn polyvalentie kan hij heel wat oplossen.Ebuehi ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Quiz: laatste ronde online! (14-01-2018)
De laatste quizronde werd zopas online geplaatst. Elf deelnemers hebben nog het maximum van de punten. Zij worden gevolgd door een handvol spelers die slechts één vraag fout beantwoordden doorheen de vorige negen rondes.
>> Lees verder

Stanciu bereikt persoonlijk akkoord met Praag (14-01-2018)
De transfersoap rond Stanciu blijft maar duren, volgens de Romeense journalist Emanuel Roşu zou Stanciu een persoonlijk akkoord hebben met Sparta Praag. Het probleem ligt alleen tussen de clubs: Anderlecht wil meer dan Sparta Praag bereid is te geven (zie dit artikel).
>> Lees verder

Vanhaezebrouck zorgt voor miljoenen (14-01-2018)
Momenteel speelt Leander Dendocker op het middenveld bij Anderlecht.Vanhaezebrouck heeft Leander een plaats achteruit geschoven.
>> Lees verder

Wat met Stanciu? (14-01-2018)
De laatste dagen was er veel gezegd over de transfer Stanciu naar Sparta Praag. Zo zou Anderlecht een akkoord hebben met Praag van vijf miljoen euro plus bonussen. 
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 6): de antwoorden op uw vragen (14-01-2018)
Tijdens de kerstvakantie blikten we in vijf artikels terug op de eerste seizoenshelft van de beloften. U kan ons uw vragen bezorgen en wij legden deze voor aan onze Neerpede-watcher Davidbxl. Hier zijn uw vragen en zijn antwoorden.
>> Lees verder

Prodan: "Stanciu tekent vandaag bij Sparta Praag" (14-01-2018)
Komt er vandaag eindelijk witte rook voor Nicolae Stanciu en Sparta Praag? Stanciu's manager Anamaria Prodan vertelde gisterenavond aan het Roemeense Digi Sport dat Stanciu vandaag naar Praag afreist om een contract te tekenen.
>> Lees verder

Onyekuru bij Londense kniespecialist (14-01-2018)
Henry Onyekuru verblijft momenteel in Engeland, meer bepaald in Londen. Daar laat hij zich behandelen door de gerenomeerde kniespecialist Andy Williams. Die staat bekend om veel met voetballers en rugbyspelers te werken.
>> Lees verder

"Competitievervalsing bij Anderlecht en Genk" (13-01-2018)
Slechts drie coaches van 1A zijn sinds vorig seizoen nog aan de slag bij hun huidige club. Zo stelt François Colin in een opinie voor het blad Sportmagazine.
Als de trainer de belangrijkste man is van de club, is een tussentijdse overstap competitievervalsing.
>> Lees verder

Geen contact met Coucke (13-01-2018)
"Ik zit in de laatste rechte lijn van mijn carrière". Herman Van Holsbeeck probeert op een waardige manier afscheid te nemen van Anderlecht, terwijl de naam van Luc Devroe de ronde doet als opvolger.
>> Lees verder

Stanciu niet naar Sparta Praag? (13-01-2018)
Turkse bronnen bevestigen dat er vrijdag na middernacht een bod is geplaatst door Sivasspor op Stanciu.
>> Lees verder

Foket alsnog naar Astridpark? (13-01-2018)
Thomas Foket werd al een paar keer geciteerd als nieuwe versterking voor RSC Anderlecht. AA Gent-voorzitter Ivan De Witte laat de deur alleszins op een kier: "Foket heeft ons heel wat diensten bewezen, zo iemand gaan we niet blokkeren, dat past niet in onze clubcultuur."
>> Lees verder

Kogel door de kerk in Stanciu-deal (13-01-2018)
Volgens Het Nieuwsblad is de deal rond de overgang van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag, rond. Sparta Praag verhoogde zijn bod tot ongeveer vijf miljoen euro en voegde daar nog enkele verplichte bonussen en optionele garanties aan toe. 
>> Lees verder

Wens nog niet vervuld (13-01-2018)
Na de laatste thuiswedstijd voor de winterstop uitte Hein Vanhaezebrouck de wens voor een nieuwe grasmat. De dag nadien liet RSC Anderlecht weten dat ze die wens zouden vervullen. Allleen, tot op vandaag, zijn de werken nog niet eens gestart. "Dat veld moet er niet komen op 1 juni hé", reageert Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

Awards van Anderlecht: beste ploegmaat tot gouden schoen van de stage (12-01-2018)
Vandaag keerde Anderlecht terug van stage uit het Spaanse La Manga, coach Hein Vanhaezebrouck had onderweg op het vliegtuig nog een verrassing.
>> Lees verder

"Jongeren beginnen anciens voorbij te steken" (12-01-2018)
Door de vele blessures en vertrekkers, gaf Hein Vanhaezebrouck tijdens de winterstage een kans aan verschillende spelers uit de beloftekern. De coach is erg tevreden over hun stage en waarschuwt de gevestigde waarden: "De jongeren zetten de hiërarchie op hun kop en ik zal hen niet tegenhouden."
>> Lees verder

Appiah: "Eén van zwaarste stages uit mijn loopbaan" (12-01-2018)
Vandaag keert Anderlecht terug naar huis na de winterstage in La Manga. Dat er hard gewerkt wordt, beaamt ook Dennis Appiah. "Deze stage was één van de zwaarste uit mijn carrière. Vanin het begin ging het er heel intens aan toe."
>> Lees verder

'Sparta Praag verhoogt bod op Stanciu' (12-01-2018)
Volgens de Tsjechische nieuwswebsite Aktualne heeft Sparta Praag zijn bod op Nicolae Stanciu verhoogd tot 5 miljoen euro. Dit zou echter nog niet voldoende zijn. Aktualne meent te weten dat Anderlecht 6,7 miljoen euro wil vangen voor de Roemeen.
>> Lees verder

Coucke: "Mezelf enorm verrast door Anderlecht te kopen" (12-01-2018)
Nog iets minder dan twee maanden en Marc Coucke neemt het roer in handen bij Anderlecht. Deze transferperiode kijkt hij toe vanop een veilige afstand. "Ik wisselde nog geen enkel woord met Herman Van Holsbeeck. Ik moei me niet."
>> Lees verder

Jonge Turk gelinkt aan Anderlecht (12-01-2018)
In de Turkse media wordt gewag gemaakt van interesse van Anderlecht voor de 20-jarige verdediger Burak Bekaroğlu. De centrale verdediger komt momenteel uit voor tweedeklasser Sakaryaspor. Een scout van Anderlecht zou hem volgend weekend gaan bekijken.
>> Lees verder

Amuzu verkozen tot "Proximus Player van de maand" (12-01-2018)
Dat Francis Amuzu de harten van de Anderlecht-supporters gestolen heeft was al duidelijk. En dat wordt nu nog maar eens extra in de verf gezet, na amper vier wedstrijden vekozen de supporters hem tot "Proximus Player van de Maand", met 80 % van de stemmen.
>> Lees verder

RSCAMons doet een beroep op jullie solidariteit (12-01-2018)
RSCAMons, een Waalse supportersclub, heeft ons een mail gestuurd om volgend bericht met jullie te delen. Het gaat over de 6-jarige Adélaide, dochter van Anderlecht-supporter Jonathan. Zij kreeg onlangs te horen dat ze een vergevorderd neuroblastoom fase vier, heeft.
>> Lees verder

Favoriete transfer #6: Aleksandar Mitrovic (12-01-2018)
Op nummer zes vinden we een ex-Anderlechtspeler terug, Aleksandar Mitrovic. In 2015 verliet hij paars-wit voor Newcastle, maar hij kon er zich nooit echt doorzetten.
>> Lees verder

Vranjes opnieuw in beeld bij Anderlecht ? (12-01-2018)
Volgens Het Nieuwsblad komt Ognjen Vranjes opnieuw in beeld bij RSC Anderlecht. Vooral om iets achter de hand te hebben indien Leander Dendoncker vertrekt. Paars-wit zou zelfs weldra een bod doen op de Bosniër tussen de 2,5 en 3 miljoen euro.
>> Lees verder

"Leander moet blijven" (12-01-2018)
Leander Dendoncker wordt al een paar dagen gelinkt aan West Ham, volgens de Engelse pers, zou ook Manchester United in de dans springen.The Reds zouden zelfs 20 miljoen euro willen neerleggen voor de Rode Duivel. "Dendoncker moet blijven", is Hein Vanhaezebrouck duidelijk.
>> Lees verder

Nog één keer trainen op Spaanse bodem (12-01-2018)
Vandaag keert RSC Anderlecht terug richting België na een intensieve winterstage. Sommige spelers hebben in totaal zelfs bijna 100 km gelopen. Deze morgen traint paars-wit nog één keer in La Manga alvorens het vliegtuig op te stappen.
>> Lees verder

Saelemaekers maakt indruk (12-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck liet gisteren een aantal beloften invallen tegen SC Heerenveen en die deden het helemaal niet slecht. Eentje maakt zelfs indruk op de coach: Alexis Saelemaekers op rechts. 
>> Lees verder

Anderlecht reageert op transfer Nicolae Stanciu (11-01-2018)
Volgens de entourage van Stanciu is de deal voor 99,9% rond. Stanciu speelde niet mee met de oefenwedstrijden op stage tegen SC Heerenveen en FC Utrecht.
>> Lees verder

Geen WK voor Lukasz Teodorczyk? (11-01-2018)
Vorig seizoen nog de topschutter van de Jupiler Pro League en derde spits van de Poolse nationale ploeg. Maar dit seizoen loopt het volledig vierkant bij Lukasz Teodorczyk. En ook zijn gedrag speelt hem meer en meer parten.
>> Lees verder

Oefenwedstrijd eindigt op scoreloos gelijkspel (11-01-2018)
RSC Anderlecht oefende deze namiddag tegen SC Heerenveen te een winderig La Manga. De beloften wonnen eerder op de dag hun wedstrijd met 1-2, de A-kern kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel.
>> Lees verder

Opstelling Anderlecht - Heerenveen (11-01-2018)
Zopas is Anderlecht begonnen aan zijn oefenduel tegen Heerenveen. Hein Vanhaezebrouck kiest in grote lijnen voor hetzelfde elftal als gisteren tegen Utrecht. Slechts twee nieuwe namen staan in de basiself: Frank Boeckx en Alexandru Chipciu.
>> Lees verder

Beloften winnen tegen SC Heerenveen (11-01-2018)
Deze voormiddag speelden de beloften van RSC Anderlecht tegen hun leeftijdsgenoten van SC Heerenveen. De wedstrijd duurde 2 x 30 minuten. Paars-wit won met 1-2 dankzij twee doelpunten van Nelson Azevedo Janelas. Via deze link kan je de samenvatting en doelpunten van de wedstrijd bekijken.
>> Lees verder

Trebel: "Dit verdient Sofiane niet" (11-01-2018)
Sofiane Hanni wordt de laatste weken regelmatig op een fluitconcert getrakteerd van de Anderlecht-supporters. Adrien Trebel neemt het op voor de kapitein, die hij nog kent van bij de jeugdopleiding.
>> Lees verder

Livestream oefenduel tegen Heerenveen (11-01-2018)
Net zoals tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht gisteren, is ook het oefenduel van vandaag tegen SC Heerenveen via livestream te volgen. De aftrap is voorzien om 14u30.
>> Lees verder

Favoriete transfer #7: Brian Hamalainen (11-01-2018)
Vandaag presenteren we julllie favoriete transfer nummer zeven: Brian Hamalainen.
>> Lees verder

Info ticketing: Waasland-Beveren, KV Mechelen en Moeskroen (11-01-2018)
Terwijl RSC Anderlecht op La Manga begonnen is aan hun voorlaatste dag van de winterstage, wordt er in België al gedacht aan de volgende thuiswedstrijden. Tickets voor die wedstrijden zijn nu online te koop op via de loketten.
>> Lees verder

Anderlecht speelt twee keer tegen Heerenveen (11-01-2018)
Er zullen vandaag twee oefenduels plaatsvinden tussen Anderlecht en Heerenveen. Om elf uur spelen de U21 tegen het tweede elftal van Heereveen. Om 14.30 uur spelen de A-elftallen tegen elkaar.
>> Lees verder

Entourage Dendoncker wil 'goed gesprek' (11-01-2018)
Leander Dendoncker groeit weer naar zijn beste vorm toe. Tegen Utrecht toonde hij gisteren dat hij dé man is die Anderlecht achteraan nodig heeft. Maar hoe lang blijft hij nog? In zijn entourage valt te horen dat "een goed gesprek zich opdringt".
>> Lees verder

Mbemba zegt 'neen' (11-01-2018)
In zijn zoektocht naar een extra verdediger ging Anderlecht volgens Het Laatste Nieuws wel degelijk aankloppen bij Chancel Mbemba. De verdediger stuurde zijn ex-club echter wandelen. Hij voelt er niets voor om nu al terug te keren naar België.
>> Lees verder

Anderlecht benadrukt: nog geen akkoord Stanciu (11-01-2018)
Anderlecht laat weten dat er nog geen akkoord is over de transfer van Nicolae Stanciu. Gisterenavond verkondigde zijn manager dat de deal nochtans voor 99,9 procent rond zou zijn. Volgens Het Nieuwsblad is er nog steeds een verschil tussen vraag en aanbod.
>> Lees verder

Toenadering tussen Coucke en Bayat (11-01-2018)
Marc Coucke en Mogi Bayat liepen elkaar gisteren in Spanje tegen het lijf. Oostende en Charleroi speelden vlak na elkaar een oefenduel en daar zagen de twee elkaar. Ze spraken met elkaar en keken samen naar de eerste helft van Charleroi.
>> Lees verder

Twee blauwe ogen voor Gerkens (11-01-2018)
Pieter Gerkens ziet er nogal uit. Zijn linkeroog is helemaal opgezwollen en zijn rechteroog is genaaid. "Het blauwe oog links is het gevolg van een elleboogstoot op training. Tegen Utrecht ging er iemand met zijn studs op mijn gezicht staan. De medische staf moest me oplappen met drie nietjes."
>> Lees verder

Luikenaars linken Scholz aan Anderlecht (11-01-2018)
Standard wil Alexander Scholz verkopen en doet alles om hem in de etalage te zetten. Zo worden er vanuit het Luikse berichten de wereld in gestuurd dat Anderlecht, Club Brugge en Bordeaux interesse zouden tonen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.