Ook Turkse ploeg wil Stanciu

13-1-2018 15:28:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu wil Anderlecht verlaten, ook de Brusselaars willen meewerken aan een overgang. Paars-wit wil natuurlijk wel een groot deel van zijn investering terugverdiend zien. De transfer naar Sparta ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Kogel door de kerk in Stanciu-deal (13-01-2018)
Volgens Het Nieuwsblad is de deal rond de overgang van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag, rond. Sparta Praag verhoogde zijn bod tot ongeveer vijf miljoen euro en voegde daar nog enkele verplichte bonussen en optionele garanties aan toe. 
>> Lees verder

Prodan: "Stanciu tekent vandaag bij Sparta Praag" (14-01-2018)
Komt er vandaag eindelijk witte rook voor Nicolae Stanciu en Sparta Praag? Stanciu's manager Anamaria Prodan vertelde gisterenavond aan het Roemeense Digi Sport dat Stanciu vandaag naar Praag afreist om een contract te tekenen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.