Anderlecht en Sparta Praag naderen akkoord

13-1-2018 9:39:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Er is al veel gezegd en geschreven over de transfer van Stanciu, maar volgens Het Nieuwsblad is er eindelijk een akkoord. De Roemeen zal de paars-wit verlaten.Zo deed Sparta Praag alsnog een bod van 5 ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

'Sparta Praag verhoogt bod op Stanciu' (12-01-2018)
Volgens de Tsjechische nieuwswebsite Aktualne heeft Sparta Praag zijn bod op Nicolae Stanciu verhoogd tot 5 miljoen euro. Dit zou echter nog niet voldoende zijn. Aktualne meent te weten dat Anderlecht 6,7 miljoen euro wil vangen voor de Roemeen.
>> Lees verder

Stanciu niet naar Sparta Praag? (13-01-2018)
Turkse bronnen bevestigen dat er vrijdag na middernacht een bod is geplaatst door Sivasspor op Stanciu.
>> Lees verder

Prodan: "Stanciu tekent vandaag bij Sparta Praag" (14-01-2018)
Komt er vandaag eindelijk witte rook voor Nicolae Stanciu en Sparta Praag? Stanciu's manager Anamaria Prodan vertelde gisterenavond aan het Roemeense Digi Sport dat Stanciu vandaag naar Praag afreist om een contract te tekenen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.