Anderlecht en Heerenveen komen niet tot scoren

11-1-2018 16:55:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Tegen FC Utrecht werd het een spektakelstuk met zeven goals, maar vandaag bleef Anderlecht op 0-0 steken tegen Heerenveen. Het moet gezegd: voor de pauze was paars-wit dominant.Hein Vanhaezebrouck heeft ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht speelt twee keer tegen Heerenveen (11-01-2018)
Er zullen vandaag twee oefenduels plaatsvinden tussen Anderlecht en Heerenveen. Om elf uur spelen de U21 tegen het tweede elftal van Heereveen. Om 14.30 uur spelen de A-elftallen tegen elkaar.
>> Lees verder

Livestream oefenduel tegen Heerenveen (11-01-2018)
Net zoals tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht gisteren, is ook het oefenduel van vandaag tegen SC Heerenveen via livestream te volgen. De aftrap is voorzien om 14u30.
>> Lees verder

Opstelling Anderlecht - Heerenveen (11-01-2018)
Zopas is Anderlecht begonnen aan zijn oefenduel tegen Heerenveen. Hein Vanhaezebrouck kiest in grote lijnen voor hetzelfde elftal als gisteren tegen Utrecht. Slechts twee nieuwe namen staan in de basiself: Frank Boeckx en Alexandru Chipciu.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.