Anderlecht verliest oefenduel tegen FC Utrecht

10-1-2018 17:59:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Lukasz Teodorczyk heeft nog eens gescoord voor Anderlecht. Hij maakte er twee tegen FC Utrecht, maar paars-wit verloor wel met 3-4. Desondanks werd het een hoopgevend oefenduel voor RSCA.De efficiëntie ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Livestream oefenduel tegen FC Utrecht (10-01-2018)
Vandaag ontsnappen de spelers even aan het strakke trainingsschema. Om 16u staat immerd de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Wellicht stelt Hein Vanhaezebrouck een kern samen van A-spelers en beloften. Via een Nederlandse link kan je de wedstrijd volgen via livestream.
>> Lees verder

Ganvoula en Saief in basis tegen Utrecht (10-01-2018)
Zopas is Anderlecht begonnen aan zijn eerste van twee oefenduels op het trainingskamp in La Manga. Utrecht is de tegenstander. Hein Vanhaezebrouck koos grotendeels voor zijn op papier beste elftal.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.