Dendoncker wil deze mercato nog weg

10-1-2018 11:24:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De geschiedenis herhaalt zich. Net als afgelopen zomer, toen hij op de radar van AS Monaco stond, heeft Leander Dendoncker (22) intern aangegeven dat hij wil vertrekken bij Anderlecht. Als het van de speler ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Dendoncker en Teodorczyk mogen niet weg" (09-01-2018)
Herman Van Holsbeeck is duidelijk tegenover VTM-nieuws, zowel Lukasz Teodorczyk als Leander Dendoncker mogen niet weg. Tenzij er voor die laatste een waanzinnig bod binnenkomt, dan kan er gepraat worden. 
>> Lees verder

Entourage Dendoncker wil 'goed gesprek' (11-01-2018)
Leander Dendoncker groeit weer naar zijn beste vorm toe. Tegen Utrecht toonde hij gisteren dat hij dé man is die Anderlecht achteraan nodig heeft. Maar hoe lang blijft hij nog? In zijn entourage valt te horen dat "een goed gesprek zich opdringt".
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.