Anderlecht krijgt gelijk: Onyekuru zal binnen enkele dagen geopereerd worden

9-1-2018 16:44:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht krijgt gelijk in 'de zaak Onyekuru'. De Nigeriaan beweerde zelf dat hij geen operatie nodig had en dat hij binnen een week of zes terug op het oefenveld zou staan. Die optie is nu helemaal ontkracht.De ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Nigeriaanse bondscoach bevestigt: "Operatie voor Onyekuru" (09-01-2018)
Anderlecht lijkt dan toch gelijk te krijgen in het dispuut over de blessure van Henry Onyekuru. In de Nigeriaanse media laat bondscoach Gernot Rohr weten at "Onyekuru over enkele dagen onder het mes gaat en vier tot vijf maanden out zal zijn".
>> Lees verder

Dan toch geen operatie Onyekuru (10-01-2018)
Het blijft een welles-nietes-spelletje: de operatie van Henry Onyekuru. In Het Nieuwsblad vertelt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck dat Everton beslist heeft om voorlopig niet te opereren. Mogelijk is hij over enkele weken zelfs opnieuw inzetbaar.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.