Stanciu en Teodorczyk mogen Anderlecht verlaten

9-1-2018 11:12:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht wil geld vrijmaken om een topspits naar het Astridpark te halen. De verkoop van Nicolae Stanciu en Lukasz Teodorczyk moet daarbij helpen.Stanciu is op weg naar Sparta Praag. Anderlecht zou ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Sparta-coach: "Stanciu is precies wat we nodig hebben" (09-01-2018)
In de Tsjechische pers klinkt het dat Nicolae Stanciu eerstdaags, mogelijk zelfs vandaag al, naar Praag afzakt om de deal met Sparta Praag af te ronden. "Hopelijk wordt hij onze eerste wintertransfer", zegt Sparta-coach Andrea Stramaccioni. "Hij is precies wat we nodig hebben."
>> Lees verder

"Zo veel mogelijk van transfersom Stanciu recupereren" (09-01-2018)
In een gesprek met VTM Nieuws bevestigt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck dat Nicolae Stanciu deze winter vertrekt. "Maar tussen hetgeen de clubs willen geven en wat Anderlecht wil ontvangen, zit nog een serieus verschil."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.