West Ham United blijft aandringen voor Dendoncker

9-1-2018 10:54:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht wil Lukasz Teodorczyk en Nicolae Stanciu van de hand doen, maar Leander Dendoncker niet. Voor die laatste is er wel concrete interesse.Het Nieuwsblad weet dat West Ham United, waar Cheikhou ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Dendoncker en Teodorczyk mogen niet weg" (09-01-2018)
Herman Van Holsbeeck is duidelijk tegenover VTM-nieuws, zowel Lukasz Teodorczyk als Leander Dendoncker mogen niet weg. Tenzij er voor die laatste een waanzinnig bod binnenkomt, dan kan er gepraat worden. 
>> Lees verder

Dendoncker wil nu al vertrekken (10-01-2018)
Als het van Leander Dendoncker afhangt, dan vertrekt hij nog deze maand bij Anderlecht. Zo schrijft Het Laatste Nieuws. Als mogelijke reden haalt Het Nieuwsblad de komst van Marc Coucke aan en hoe het afgelopen maanden Silvio Proto en Frank Berrier verging bij Oostende.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.