Matias Suarez kan rekenen op interesse van Independiente

8-1-2018 11:16:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Matias Suarez staat al een tijdje op de loonlijst van Belgrano, maar dat kan binnenkort verandering in komen. Volgens TYC Sports toont Independiente meer dan gewone interesse in de ex-speler van Anderlecht.Blijkbaar ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

"Wil eindigen met negende titel" (09-01-2018)
Met de komst van Marc Coucke oogt de toekomst van Herman Van Holsbeeck onzeker. Van één ding is hij wel zeker, als het even kan wil hij vertrekken op een waardige manier en met een negende titel op zijn palmares. 
>> Lees verder

Van Holsbeeck: "Nog verdediger en scorende spits" (09-01-2018)
Twee spelers wil Herman Van Holsbeeck nog zeker halen deze winter: een spits en een verdediger. "Ik ben bezig met een aantal dossiers", zo vertelt hij in het VTM Nieuws. Maar het is goed mogelijk dat we nog even op de spelers moeten wachten.
>> Lees verder

"Zo veel mogelijk van transfersom Stanciu recupereren" (09-01-2018)
In een gesprek met VTM Nieuws bevestigt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck dat Nicolae Stanciu deze winter vertrekt. "Maar tussen hetgeen de clubs willen geven en wat Anderlecht wil ontvangen, zit nog een serieus verschil."
>> Lees verder

"Dendoncker en Teodorczyk mogen niet weg" (09-01-2018)
Herman Van Holsbeeck is duidelijk tegenover VTM-nieuws, zowel Lukasz Teodorczyk als Leander Dendoncker mogen niet weg. Tenzij er voor die laatste een waanzinnig bod binnenkomt, dan kan er gepraat worden. 
>> Lees verder

Nigeriaanse bondscoach bevestigt: "Operatie voor Onyekuru" (09-01-2018)
Anderlecht lijkt dan toch gelijk te krijgen in het dispuut over de blessure van Henry Onyekuru. In de Nigeriaanse media laat bondscoach Gernot Rohr weten at "Onyekuru over enkele dagen onder het mes gaat en vier tot vijf maanden out zal zijn".
>> Lees verder

Sparta-coach: "Stanciu is precies wat we nodig hebben" (09-01-2018)
In de Tsjechische pers klinkt het dat Nicolae Stanciu eerstdaags, mogelijk zelfs vandaag al, naar Praag afzakt om de deal met Sparta Praag af te ronden. "Hopelijk wordt hij onze eerste wintertransfer", zegt Sparta-coach Andrea Stramaccioni. "Hij is precies wat we nodig hebben."
>> Lees verder

Wie Van Holsbeeck zegt, zegt Bayat (09-01-2018)
Het is zo stilaan een onafscheidelijk duo, zoals Jansen en Janssen, maar dan tijdens de transferperiode: Herman Van Holsbeeck en Mogi Bayat. Die eerste zakte vandaag af naar La Manga waar RSC Anderlecht op winterstage is. En natuurlijk mocht ook Mogi Bayat niet ontbreken. Ook hij kwam de trainingen van paars-wit bezoeken.
>> Lees verder

Onyekuru krijgt award (09-01-2018)
Hnery Onyekuru is momenteel aan het revalideren bij zijn moederclub Everton. Daar kreeg hij een award overhandigd van de Nigeriaanse voetbalbond die hem tot beste Nigeriaanse voetballer van Europa verkoos.
>> Lees verder

Foulon: "Meer speelmogelijkheden bij Waasland-Beveren" (09-01-2018)
In Het Laatste Nieuws geeft Daam Foulon vandaag uitleg bij zijn keuze om Anderlecht te verlaten voor Waasland-Beveren. Al is het nog niet duidelijk of Foulon nu of pas in juni verhuist. "Daar moeten de clubs uit raken, maar hoe sneller ik voor Waasland-Beveren kan spelen, hoe beter."
>> Lees verder

Is Mbemba een optie of niet? (09-01-2018)
De Afrikaanse voetbalwebsite Foot RDC meldt dat Anderlecht nagaat of het Chancel Mbemba kan terughalen. De verdediger zit op een zijspoor bij Newcastle. Vanuit Newcastle klinkt het echter meteen dat de club de verdediger wellicht niet zal laten gaan.
>> Lees verder

Coucke in La Manga voor KV Oostende (09-01-2018)
Marc Coucke was ook present te La Manga gisteren, alleen niet voor RSC Anderlecht, maar wel voor KV Oostende. De kustploeg speelde een oefenwedstrijd tegen Stuttgart, die ze verloor met 5-2.
>> Lees verder

Favoriete transfer #9: Knowledge Musona (09-01-2018)
Knowledge Musona is de tweede van zes spelers uit de Jupiler Pro League uit jullie top tien. Hij voetbalt echter voor KV Oostende. De club waar Marc Coucke voorlopig nog de plak zwaait.
>> Lees verder

"Oris is geen transferdoelwit" (09-01-2018)
Consternatie en ongeloof deze morgen bij de Anderlecht-supporters. Kevin Oris zou een transferdoelwit zijn van RSC Anderlecht. "Niets van aan", reageren ze officieel bij paars-wit, "Oris is geen transferdoelwit."
>> Lees verder

West Ham dringt aan voor Dendoncker (09-01-2018)
Waar West Ham eerst discreet polste, schakelt het nu een versnelling hoger voor Leander Dendoncker. De Engelse club dringt aan om gesprekken op te starten om te kijken wat er effectief mogelijk is.
>> Lees verder

Ook Harbaoui meteen trefzeker (09-01-2018)
Na Robert Beric heeft ook Hamdi Harbaoui in zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe club gescoord. De Tunesiër deed het wel in een oefenduel. Maar een Borussia Dormund op zijn sterkst is geen kleine tegenstander. Harbaoui rondde een knappe aanval af.
>> Lees verder

Anderlecht wilde Bargoens-spits aantrekken (09-01-2018)
Omdat Anderlecht komende zomer enkele Belgen ziet afhaken, wil het deze winter al landgenoten aantrekken om volgend seizoen aan het vereiste minimum te raken. In dat opzicht deed paars-wit volgens La Dernière Heure een aanbod aan Kevin Oris.
>> Lees verder

Anderlecht wil Teodorczyk verkopen (09-01-2018)
Lukasz Teodorczyk is een handvol, zelfs Hein Vanhaezebrouck heeft moeite om zijn spits te doorgronden. Dat is dan misschien ook de reden dat RSC Anderlecht de Pool wil verkopen én er moet geld in het laatje komen om een nieuwe spits aan te trekken. De transfer van Nicolae Stanciu zou in ieder geval al de goede richting uitgaan.
>> Lees verder

Saief: "Alles geleerd van Hein" (09-01-2018)
Kenny Saief is blij met zijn overgang naar RSC Anderlecht, "een stap hogerop", zoals hij zelf zegt. Vooral de hereniging met Hein Vanhaezebrouck is een pluspunt voor de flankverdediger: "Hein Vanhaezebrouck leerde mij alles."
>> Lees verder

Obradovic terug naar België met scheenbeenblessure (08-01-2018)
Ivan Obradovic liep op winterstage te La Manga een scheenbeenblessure op en kan niet meer meetrainen. Hij vliegt terug naar België om daar verdere onderzoeken te ondergaan.
>> Lees verder

Favoriete transfer #10: Nana Ampomah (08-01-2018)
Ondanks de budgetaire puinhoop in het Astridpark, besloot Anderlecht-online toch de traditionele lijst met jullie favoriete transfers te publiceren. Nana Ampomah trapt jullie top tien af.
>> Lees verder

Teodorczyk hervat nogmaals (08-01-2018)
Het regent in La Manga, maar dat wil niet zeggen dat de spelers mogen rusten. Ondertussen zijn de trainingen  hervat en ook Lukasz Teodorczyk sloot opnieuw aan. Enkel IvanObradovic ontbreekt. De andere spelers zijn allemaal aanwezig.
>> Lees verder

Transfer Stanciu nakend (08-01-2018)
Anamaria Prodan, makelaar van Nicolae Stanciu, bevestigde tegenover de Roemeense pers, dat de transfer in de goede richting gaat. Stanciu zal dus heel binnenkort de overstap maken naar Sparta Praag, waar hij ook de duurste transfer zal worden. De transferprijs schommelt tussen de 4 à 5 miljoen euro.
>> Lees verder

"Over de titel spreken we niet meer" (08-01-2018)
Op La Manga maakte Hein Vanhaezebrouck tijd om met de aanwezige pers te praten. Over de titel wordt er niet meer gepraat bij RSC Anderlecht, geeft de coach toe. "Wat nu telt is Anderlecht beter maken als ploeg."
>> Lees verder

"Aankoopoptie van Saief is niet verplicht" (08-01-2018)
Kenny Saief wordt gehuurd van AA Gent. Er zou wel een "verplichte" aankoopoptie zijn van 3,5 miljoen euro. "Niets van aan", zegt Hein Vanhaezebrouck, "Die aankoopoptie is helemaal niet verplicht. Dit is gewoon een test van zes maanden."
>> Lees verder

West Ham toont interesse in Dendoncker (08-01-2018)
Er komt terug Engelse interesse boven voor Leander Dendoncker, deze keer van West Ham. De vraag is natuurlijk op RSC Anderlecht hem zomaar laat gaan en ook Marc Coucke zal wellicht finaal nog iets te zeggen hebben. Door de afwezigheid van Kara Mbodji, speelt Vanhaezebrouck Dendoncker ook meer uit in de verdediging. 
>> Lees verder

Dauda maakt indruk tijdens training op afwerking (07-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck liet zijn manschappen vanmiddag oefenen op afwerkingsvormen. Lukasz Teodorczyk ontbrak wegens last aan de heup en Sylvère Ganvoula trapte amper een bal tegen de touwen. Belofte Mohammed Dauda deed het veel beter.
>> Lees verder

Beric meteen trefzeker in bekerwedstrijd (07-01-2018)
Robert Beric maakte vanmiddag zijn rentree bij Saint-Étienne en hij deed dit in stijl. In de bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Nimes mocht hij aan de rust invallen. Achttien minuten zette hij Saint-Étienne op 1-0 met een rakke kopbal.
>> Lees verder

"Het is de Belgische ploeg waar iedereen over praat" (07-01-2018)
Kenny Saief stapte vrijdag mee het vliegtuig op richting La Manga. Hij is de eerste transfer van RSC Anderlecht deze wintermercato. Ondertussen heeft hij al kunnen wennen aan zijn nieuwe ploegmaats. Hein Vanhaezebrouck en Saief kennen mekaar nog van bij AA Gent. 
>> Lees verder

"Ik was het slachtoffer van Svilar" (07-01-2018)
Liam Bossin kwam in 2013 over van White Star. Hij kon zich echter nooit echt doorzetten te Neerpede en vertrok uiteindelijk naar Nottingham Forest. De keeper met Ierse roots, geeft toe dat zijn passage bij RSC Anderlecht eigenlijk tijdverlies was, vooral door de voorkeursbehandeling die Mile Svilar er kreeg. 
>> Lees verder

Teodorczyk staakt opnieuw training (07-01-2018)
Lukasz Teodoczyk moest gisteren de training al staking met een last aan de heup. Deze morgen nam hij gewoon weer deel aan de training maar moest opnieuw afhaken met een overbelasting aan de heup. 
>> Lees verder

Goed en slecht nieuws vanuit La Manga (06-01-2018)
Anderlecht werkte vandaag zijn eerste volledige stagedag af in La Manga. Daar viel goed en slecht nieuws te rapen. Eerst het goede: nieuwkomer Kenny Saief maakte meteen een sterke indruk. Het slechte nieuws is dat enkele spelers geblesseerd de training moesten staken.
>> Lees verder

"Onyekuru wil snel terugkeren bij Anderlecht" (06-01-2018)
Henry Onyekuru plaatste vandaag bericht op Twitter dat hij terug is bij Everton. "Sneller dan verwacht", zo zegt hij. Hieruit moeten we echter niet afleiden dat de uitleenbeurt van de Nigeriaan aan Anderlecht is stopgezet. In tegendeel. "Hij wil zo snel mogelijk de trainingen hervatten bij Anderlecht."
>> Lees verder

Devroe opvolger van Van Holsbeeck ? (06-01-2018)
Gisteren stond de nieuwjaarsreceptie op het programma bij KV Oostende. Speechen deed Marc Coucke niet, dat liet hij over aan Patrick Orlans. Wat Coucke wel wou meegeven is dat 95% van het huidige personeel aan de Kust blijft. Een vraagteken staat er achter de naam van Luc Devroe. Een teken dat Devroe de opvolger van Van Holsbeeck wordt ?
>> Lees verder

Ganvoula traint mee met A-kern (06-01-2018)
KV Mechelen maakte gisteren bekend dat het de samenwerking met Sylvère Ganvoula heeft stopgezet. Vandaag slu!it de Congolees aan op winterstage te La Manga. Hij zal er meetrainen met de A-kern. 
>> Lees verder

4 miljoen euro voor Saief (06-01-2018)
RSC Anderlecht huurt Kenny Saief tot het einde van het seizoen van AA Gent. De verplichte aankoopoptie bedraagt 4 miljoen euro, dat maakt Saief de zevende duurste transfer bij paars-wit. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.