Anderlecht begint vandaag met strandloop

6-1-2018 9:22:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het is een beproefd recept van Hein Vanhaezebrouck op stage: strandlopen. Ook in La Manga is dat dus niet anders. Vanochtend verzamelden de spelers van Anderlecht op het strand om nog voor het ontbijt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Selectie La Manga: Saief en Stanciu reizen mee (05-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck is vanmiddag met 23 spelers vertrokken op winterstage naar het Spaanse La Manga. Aanwinst Kenny Saief reist meteen mee. Nicolae Stanciu, die dolgraag wil vertrekken. Alexandru Chipciu is terug en stapt ook op het vliegtuig.
>> Lees verder

Goed en slecht nieuws vanuit La Manga (06-01-2018)
Anderlecht werkte vandaag zijn eerste volledige stagedag af in La Manga. Daar viel goed en slecht nieuws te rapen. Eerst het goede: nieuwkomer Kenny Saief maakte meteen een sterke indruk. Het slechte nieuws is dat enkele spelers geblesseerd de training moesten staken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.