Kenny Saief met verplichte aankoopoptie naar RSCA?

5-1-2018 10:55:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het was donderdag het nieuws van de dag: Anderlecht plukt Kenny Saief weg bij AA Gent. Met de linkerflankspeler ziet Hein Vanhaezebrouck na Sven Kums en Matz Sels alweer een voormalig kampioenemaker naar ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Transfer: Saief al mee op winterstage ? (04-01-2018)
RSC Anderlecht staat op het punt om Kenny Saief weg te plukken bij AA Gent. De onderhandelingen zitten in een laatste fase en de kans is groot dat Saief al mee op winterstage vertrekt met paars-wit. Saief is een linkerflankspeler die onder Yves Vanderhaeghe niet echt meer aan spelen toekomt. Hein Vanhaezebrouck ziet zo wel een oude bekende terugkeren.
>> Lees verder

Saief op huurbasis bij Anderlecht (05-01-2018)
Door de overname van Marc Coucke, mag de financiële balans van RSC Anderlecht niet te veel schommelen. Op uitgaand vlak is er nog niet echt veel geld binnengekomen, dus wordt Kenny Saief gehuurd van AA Gent. De overeenkomst bepaalt wel dat Anderlecht hem na het seizoen definitief moet kopen.
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht huurt Saief (05-01-2018)
Anderlecht heeft zijn eerste winteraanwinst beet. De club maakt bekend dat het Kenny Saief huurt met een optie tot aankoop. Saief is een oude bekende van coach Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

Selectie La Manga: Saief en Stanciu reizen mee (05-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck is vanmiddag met 23 spelers vertrokken op winterstage naar het Spaanse La Manga. Aanwinst Kenny Saief reist meteen mee. Nicolae Stanciu, die dolgraag wil vertrekken. Alexandru Chipciu is terug en stapt ook op het vliegtuig.
>> Lees verder

Rugnummer 15 voor Saief (05-01-2018)
Kenny Saief zal bij RSC Anderlecht waarschijnlijk het rugnummer 15 krijgen. Ook bij AA Gent speelde Saief met het nummer 15 en het was bij Anderlecht nog beschikbaar. 
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: Kenny Saief (05-01-2018)
Met Kenny Saief realiseerde Anderlecht vandaag zijn eerste wintertransfer. De flankspeler komt over van AA Gent waar hij de voorbije seizoenen onder Hein Vanhaezebrouck een belangrijke speler was. Hoe staat u tegenover zijn komst?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.