Sparta Praag nu toch bereid 8 miljoen op tafel te gooien voor Stanciu?

5-1-2018 10:34:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Turkse topclub Besiktas wil Nicolae Stanciu huren met een aantrekkelijke aankoopoptie. Er is belangstelling uit Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Anderlecht zou zijn investering van ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Stanciu nog mee op winterstage (05-01-2018)
Nicolae Stanciu stapt straks nog gewoon het vliegtuig op met RSC Anderlecht. De Roemeen wil absoluut naar Sparta Praag maar de eerste onderhandelingen liepen op een sisser af. Wellicht is dit gewoon maar uitstel en zakt Stanciu dinsdag of woensdag alsnog af naar Tsjechië. 
>> Lees verder

Selectie La Manga: Saief en Stanciu reizen mee (05-01-2018)
Hein Vanhaezebrouck is vanmiddag met 23 spelers vertrokken op winterstage naar het Spaanse La Manga. Aanwinst Kenny Saief reist meteen mee. Nicolae Stanciu, die dolgraag wil vertrekken. Alexandru Chipciu is terug en stapt ook op het vliegtuig.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.