"Chipciu en Stanciu hoeven voorlopig geen selectie nationale ploeg te verwachten"

2-1-2018 10:52:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Roemenen Nicolae Stanciu en Alexandru Chipciu komen amper aan spelen toe bij landskampioen RSC Anderlecht. Cosmin Contra maakt duidelijk dat ze niet meteen in aanmerking te kopen voor een selectie voor ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Stanciu wil niet mee op winterstage (02-01-2018)
Nicolae Stanciu heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Sparta Praag en wil snel duidelijkheid. Volgens Het Nieuwsblad is de Roemeen zelfs niet van plan om vrijdag mee op winterstage te vertrekken met Anderlecht.
>> Lees verder

Chipciu mag (voorlopig) niet weg (02-01-2018)
Naast Nicolae Stanciu wil ook zijn landgenoot Alexandru Chipciu andere oorden opzoeken. Maar waar Anderlecht bij Stanciu wil meewerken, wil het dat bij Chipciu veel minder, zo schrijft Het Nieuwsblad. Nu Andy Najar weer geblesseerd is, mag Chipciu niet langer vertrekken.
>> Lees verder

Is 3 à 4 miljoen euro voldoende voor Stanciu? (03-01-2018)
Volgens Het Nieuwsblad wil Sparta Praag snel werk maken van de komst van Nicolae Stanciu. De Tsjechen hopen om Stanciu definitief over te nemen en dit voor drie tot vier miljoen euro.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.