Youri Tielemans kon L'Equipe niet overtuigen

1-1-2018 11:25:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Youri Tielemans (20) heeft niet meteen indruk gemaakt op de Franse pers tijdens zijn eerste maanden bij Monaco. De ex-middenvelder van Anderlecht heeft een plek bemachtigd in het elftal met minst succesvolle ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Spajic gelinkt aan Saint-Étienne (02-01-2018)
De transferperiode is amper begonnen of het geruchtencircuit draait meteen op volle toeren. Zo klinkt het vanuit Frankrijk dat Saint-Étienne zich wil versterken met Uros Spajic. 
>> Lees verder

Turks international genoemd bij Anderlecht (02-01-2018)
Volgens Turkse media zou Anderlecht contact hebben opgenomen met Fenerbahçe voor Ozan Tufan. Er wordt gesproken over een uitleenbeurt van anderhalf jaar ter waarde van 1,2 miljoen euro. Voldoet Tufan, dan kan Anderlecht hem overnemen voor 6 miljoen euro.
>> Lees verder

Pjaca op weg naar Schalke 04 (02-01-2018)
Zoals gevreesd is Marko Pjaca van Juventus geen spek voor de Anderlecht-bek. Het Duitse Bild meldt dat Pjaca erg dicht bij een uitleenbeurt aan Schalke 04 staat. Wellicht wordt de deal vandaag nog afgerond.
>> Lees verder

Twijfels om Paciência (02-01-2018)
Het is lang niet zeker dat de Portugees Gonçalo Paciência de nieuwe spits van Anderlecht wordt. Paars-wit scoutte hem vrijdag tijdens een duel in de Ligabeker, maar de aanvaller van Setubal kon niet overtuigen. Ook Paciência zelf twijfelt aan Anderlecht.
>> Lees verder

Chipciu mag (voorlopig) niet weg (02-01-2018)
Naast Nicolae Stanciu wil ook zijn landgenoot Alexandru Chipciu andere oorden opzoeken. Maar waar Anderlecht bij Stanciu wil meewerken, wil het dat bij Chipciu veel minder, zo schrijft Het Nieuwsblad. Nu Andy Najar weer geblesseerd is, mag Chipciu niet langer vertrekken.
>> Lees verder

Stanciu wil niet mee op winterstage (02-01-2018)
Nicolae Stanciu heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Sparta Praag en wil snel duidelijkheid. Volgens Het Nieuwsblad is de Roemeen zelfs niet van plan om vrijdag mee op winterstage te vertrekken met Anderlecht.
>> Lees verder

Officieel: Beric terug bij Saint-Etienne (02-01-2018)
Wat al even in de lucht hing, is nu ook officieel: Robert Beric keert terug naar Saint-Étienne. De Franse club laat weten dat het een akkoord gevonden heeft met Anderlecht om het huurcontract van de Sloveense spits te verbreken. 
>> Lees verder

Harbaoui bijna rond met Essevee (02-01-2018)
Anderlecht en Zulte Waregem hebben een akkoord over een transfer van Hamdi Harbaoui. Er ligt een contract van 3,5 jaar te wachten aan de Gaverbeek voor de spits, die momenteel nog van enkele dagen vakantie geniet in Dubai.
>> Lees verder

Anderlecht wil supertalent van Juventus huren (02-01-2018)
RSC Anderlecht wil een poging doen om supertalent Marko Pjaca, een linkerflankspeler, zes maanden van Juventus te huren. Pjaca scheurde in maart de voorste kruisband is door die lange revalidatie te huur. Ook Schalke 04, Zenit Sint-Petersburg, AS Monaco en Fiorentina liggen op de loer. 
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 5): de factor Ferrera (01-01-2018)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Anderlecht-online blikt terug op de eerste seizoenshelft in vijf artikels. Vandaag het vijfde en laatste deel. Hierin gaan we dieper in op de rol van Emilio Ferrera. Sinds september is hij coach van de beloften en hij drukt meteen zijn stempel.
>> Lees verder

Beric niet in selectie voor oefenkamp Saint-Étienne (01-01-2018)
AS Saint-Étienne vertrekt vandaag op oefenkamp en in de selectie van 25 spelers die de club hiervoor vrijgaf, is de naam van Robert Beric niet terug te vinden. De door Anderlecht-gehuurde spits keert deze winter wellicht terug en her en der werd geopperd dat hij zelfs al mee op oefenkamp zou trekken.
>> Lees verder

Sparta Praag brengt bod uit op Stanciu (31-12-2017)
De Roemeense pers linkte Nicolae Stanciu aan het Turkse Besiktas. Maar er is ook interesse uit Tsjechië, meer bepaald van Sparta Praag. De club zou zelfs al een bod uitgebracht hebben op de Roemeen. 
>> Lees verder

Gelukkig Nieuwjaar !!! (31-12-2017)
Op sportief vlak zijn we als Anderlecht-supporter blij om 2017 af te sluiten. Ondanks de titel liet het voetbal vaak te wensen over. We willen jullie dan ook vooral een 2018 toewensen waarin er terug goed voetbal te zien is van onze geliefde club. Een 2018 waarin we opnieuw kunnen genieten van wedstrijden van paars-wit.
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 4): de toptalenten (31-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Anderlecht-online blikt terug op de eerste seizoenshelft in vijf artikels. Vandaag deel 4. Welke spelers uit de beloftekern hebben de potentie om door te breken bij Anderlecht? Davidbxl en Purpleketje geven hun mening.
>> Lees verder

Onyekuru in Nigeria, bond volgt situatie (31-12-2017)
Henry Onyekuru vertoeft sinds gisteren in zijn vaderland Nigeria om er wat tijd door te brengen met zijn familie. Intussen wil de Nigeriaanse voetbalbond weten hoe het nu verder moet met Onyekuru's knieblessure. De bondsdokters zullen zijn situatie van nabij opvolgen.
>> Lees verder

Beric mee op winterstage Saint-Etienne? (31-12-2017)
Robert Beric keert meer dan waarschijnlijk terug naar zijn moederclub Saint-Etienne. Volgens sommige Franse media vertrekt de Sloveen zelfs mee op winterstage met Les Verts. Op 1 januari vertrekt de Franse ploeg voor vijf dagen winterstage naar Murcia. 
>> Lees verder

Van harte beterschap Big Rom ! (31-12-2017)
Romelu Lukaku kreeg gisteren een stevige kopslag te verwerken van Wesley Hoedt, tijdens het duel Manchester United-Southampton. Romelu zeeg neer en bleef roerloos liggen. Hij werd afgevoerd op een draagberrie en met een zuurstofmasker. 
>> Lees verder

Turkse club wil Stanciu huren (31-12-2017)
De vraag is niet meer of Nicolae Stanciu RSC Anderlecht zal verlaten, maar wel naar welke club hij zal gaan. De Roemeense pers linkt Stanciu aan Besiktas. De Turkse club zou Anderlecht 500.000 euro willen betalen om Stanciu tot de zomer te huren en zijn volledig salaris betalen.
>> Lees verder

Ook Gent wil Harbaoui (30-12-2017)
Na Zulte Waregem toont nu ook AA Gent interesse in Hamdi Harbaoui. Dat schrijft La Dernière Heure. Coach Yves Vanderhaeghe is niet volledig tevreden over zijn twee spitsen Sylla en Yaremchuk. Harboui zou goed in zijn systeem passen.
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 3): analyse van de spelers (30-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Anderlecht-online blikt terug op de eerste seizoenshelft in vijf artikels. Vandaag deel 3. Met onze Neerpede-watchers Davidbxl en Purpleketje bespreken we enkele opvallende zaken en spelers uit de beloftekern.
>> Lees verder

Linksbuiten Ntep op weg naar Anderlecht? (30-12-2017)
Volgens de Franse website  Jeunes Footeux is Anderlecht in vergevorderde onderhandelingen met Wolfsburg voor een uitleenbeurt met aankoopoptie van Paul-Georges Ntep. Ntep is een 25-jarige linkerflankaanvaller die bij Wolfsburg niet van de bank komt.
>> Lees verder

Obradovic: "Ik val uit de lucht" (30-12-2017)
Ivan Obradovic geniet momenteel van een paar dagen vakantie in zijn thuisland Servië. Daar bereikten hem ook de berichten dat RSC Anderlecht wil meewerken aan een transfer. De Serviër komt evenwel uit de lucht gevallen: "Ik weet van niks."
>> Lees verder

Trio zal Van Holsbeeck bijstaan met transfers (30-12-2017)
Na de voorstelling van Marc Coucke, uitte Herman Van Holsbeeck zijn ongenoegen over het beleid voor de komende wintermercato. Na vele interne gesprekken is de beslissing gevallen wie de general manager zal bijstaan: Jo Van Biesbroeck, Alexandre Van Damme en Michael Verschueren.
>> Lees verder

Bod op 23-jarige Portugese spits (30-12-2017)
Portugese bronnen melden dat RSC Anderlecht een bod tussen de 3,5 en 4 miljoen euro, gedaan heeft op de 23-jarige Portugees, Gonçalo Paciëncia. De spits is eigendom van FC Porto en wordt momenteel verhuurd aan Vitoria Setúbal. Eerder waren er al uitleenbeurten aan Olympiakos en Rio Ave.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.