Moet Beric nu toch blijven?

29-12-2017 11:20:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hamdi Harbaoui is na het seizoen einde contract bij Anderlecht en mag de landskampioen deze winter al verlaten. Dat heeft mogelijk gevolgen voor Robert Beric.De huurling van Saint-Etienne mocht de afgelopen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Ook Gent wil Harbaoui (30-12-2017)
Na Zulte Waregem toont nu ook AA Gent interesse in Hamdi Harbaoui. Dat schrijft La Dernière Heure. Coach Yves Vanderhaeghe is niet volledig tevreden over zijn twee spitsen Sylla en Yaremchuk. Harboui zou goed in zijn systeem passen.
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 3): analyse van de spelers (30-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Anderlecht-online blikt terug op de eerste seizoenshelft in vijf artikels. Vandaag deel 3. Met onze Neerpede-watchers Davidbxl en Purpleketje bespreken we enkele opvallende zaken en spelers uit de beloftekern.
>> Lees verder

Linksbuiten Ntep op weg naar Anderlecht? (30-12-2017)
Volgens de Franse website  Jeunes Footeux is Anderlecht in vergevorderde onderhandelingen met Wolfsburg voor een uitleenbeurt met aankoopoptie van Paul-Georges Ntep. Ntep is een 25-jarige linkerflankaanvaller die bij Wolfsburg niet van de bank komt.
>> Lees verder

Obradovic: "Ik val uit de lucht" (30-12-2017)
Ivan Obradovic geniet momenteel van een paar dagen vakantie in zijn thuisland Servië. Daar bereikten hem ook de berichten dat RSC Anderlecht wil meewerken aan een transfer. De Serviër komt evenwel uit de lucht gevallen: "Ik weet van niks."
>> Lees verder

Trio zal Van Holsbeeck bijstaan met transfers (30-12-2017)
Na de voorstelling van Marc Coucke, uitte Herman Van Holsbeeck zijn ongenoegen over het beleid voor de komende wintermercato. Na vele interne gesprekken is de beslissing gevallen wie de general manager zal bijstaan: Jo Van Biesbroeck, Alexandre Van Damme en Michael Verschueren.
>> Lees verder

Bod op 23-jarige Portugese spits (30-12-2017)
Portugese bronnen melden dat RSC Anderlecht een bod tussen de 3,5 en 4 miljoen euro, gedaan heeft op de 23-jarige Portugees, Gonçalo Paciëncia. De spits is eigendom van FC Porto en wordt momenteel verhuurd aan Vitoria Setúbal. Eerder waren er al uitleenbeurten aan Olympiakos en Rio Ave.
>> Lees verder

Jeugdspelers nog beter begeleid naast het veld (29-12-2017)
Anderlecht gaat zijn jeugdspelers nog beter begeleiden naast het veld. Met Purple Talents heeft de club al een project voor jeugdspelers die nog studeren. Nu wil Anderlecht ook de jongeren na hun middelbare studies een zinvolle daginvulling bezorgen.
>> Lees verder

Niemand wint meer kopduels dan Deschacht (29-12-2017)
Het Nieuwsblad is in de statistieken gedoken van de eerste 21 speeldagen voor de winterstop en daarbij kwam ook dit feit te voorschijn: van alle spelers in eerste klasse won er niemand meer kopbalduels dan Olivier Deschacht.
>> Lees verder

Fanshop gesloten van 2 tot en met 5 januari (29-12-2017)
Vandaag en morgen kan je nog terecht in de fanshop van RSC Anderlecht. Volgende week zal de shop gesloten zijn van 2 tot en met 5 januari. Vanaf 6 januari gaan de deuren opnieuw open tijdens de normale openingsuren van 10u tot 14u.
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 2): statistieken (29-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Anderlecht-online blikt terug op de eerste seizoenshelft in vijf artikels. Vandaag deel 2, de statistieken. Wie speelde hoe vaak en wie zijn de doelschutters?
>> Lees verder

Anderlecht: "Wel degelijk operatie voor Onyekuru" (29-12-2017)
Anderlecht is ervan overtuigd dat Henry Onyekuru wel degelijk geopereerd moet worden aan de knie. In Nigeriaanse media had de speler zelf nochtans verklaard dat een operatie niet nodig zou zijn. "De medische staf en de behandelende arts blijven van mening dat een operatie onvermijdelijk is."
>> Lees verder

Gelukkige verjaardag 'WauteRSCA' (29-12-2017)
Amper bekomen van het Kerstdiner, mag ons webteamlid 'WauteRSCA', opnieuw de beentjes onder tafel schuiven voor zijn 25ste verjaardag. Hij is de man achter de opiniestukken en de lijstjes van jullie favoriete transfers. De hele redactie wenst hem langs deze weg een heel gelukkige verjaardag !!!
>> Lees verder

Anderlecht volgt Dimata (29-12-2017)
Landry Dimata maakte vorig seizoen het mooie weer bij KV Oostende. Het leverde hem een transfer naar Wolfsburg op van 17 miljoen euro. Alleen komt hij daar niet echt aan spelen toe, dus ziet Dimata een uitleenbeurt wel zitten. Alleen is Wolfsburg dat idee minder genegen. 
>> Lees verder

Operatie Najar goed verlopen (29-12-2017)
Wat Andy Najar zolang mogelijk trachtte uit te stellen, is gisteren in Antwerpen gebeurd. De Hondurees is met succes geopereerd aan de hamstrings. Dit seizoen zal hij in ieder geval niet meer in actie komen. 
>> Lees verder

Anderlecht wil meewerken transfer Obradovic (29-12-2017)
Ivan Obradovic mag van RSC Anderlecht nieuwe oorden opzoeken tijdens de winterstop. De Serviër past niet echt in de plannen van Hein Vanhaezebrouck. Met het WK in het achterhoofd beseft Obradovic dat hij zoveel mogelijk moet spelen. 
>> Lees verder

Verjaardag Sofiane Hanni (29-12-2017)
Vandaag verjaart Sofiane Hanni! Wij wensen hem van harte een gelukkige 27e verjaardag!
>> Lees verder

Roemeen Tosca opnieuw gelinkt aan Anderlecht (28-12-2017)
In de Roemeense pers wordt gewag gemaakt van belangstelling van Anderlecht in Alin Tosca. Begin dit jaar tipte Alexandru Chipciu het Anderlecht-bestuur al over de 25-jarige verdediger, maar een transfer kwam er toen niet.
>> Lees verder

Dan toch geen operatie voor Onyekuru ? (28-12-2017)
Het verdict van de artsen van RSC Anderlecht was duideiijk, Henry Onyekuru had een zware knieblessure en moest onder het mes. Hij trok terug naar zijn moederclub Everton. De Nigeriaan laat nu weten dat er van een operatie geen sprake is en hij rapper dan verwacht zal terug zijn, dat liet hij weten aan het Nigeriaanse AOIFootball. 
>> Lees verder

Reminder: Jullie favoriete wintertransfers (28-12-2017)
Binnen vier dagen opent de transfermarkt en pakt Anderlecht-online uit met het lijstje met jullie tien favoriete versterkingen. Jullie suggesties zijn nog een paar dagen welkom onder dit artikel of via [email protected].
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 1): uitslagen en standen (28-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Het is hen gegund, want van augustus tot nu speelden zij 24 wedstrijden. Hoe verliep de eerste seizoenhelft voor hen? Anderlecht-online blikt terug in vijf artikels. Vandaag deel 1: uitslagen en standen.
>> Lees verder

Zulte Waregem wil Harbaoui aantrekken (28-12-2017)
Zulte Waregem heeft zijn zinnen gezet op Hamdi Harbaoui. Essevee wil de spits deze winterstop overnemen van Anderlecht. Bij paars-wit heeft Harbaoui een contract tot juni, maar hij mag en wil vertrekken.
>> Lees verder

Hult wil contract verbreken (28-12-2017)
RSC Anderlecht had eerder als eens Niklas Hult op het oog. De Zweedse linksachter is actief bij Panathinaikos. De Griekse club kampt met finainciële problemen en kan zijn spelers niet meer uitbetalen. Daarom heeft Hult gevraagd om zijn contract te verbreken. 
>> Lees verder

Keuze voor eerste keeper tijdens winterstage? (28-12-2017)
De voorbije maanden roteerde Hein Vanhaezebrouck met zijn doelmannen. Al denkt Matz Sels dat daar binnenkort verandering zal in komen. Hij denkt dat de coach de keuze van eerste keeper, definitief zal maken tijdens de winterstage. 
>> Lees verder

Wens van coach wordt vervuld (27-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck sprak gisteren na de wedstrijd zijn wens uit voor een nieuw veld. Vandaag laat RSC Anderlecht weten dat die wens zal vervuld worden, in januari wordt er een nieuwe grasmat aangelegd. 
>> Lees verder

"Leander is mijn patron achterin" (27-12-2017)
Leander Dendoncker nam gisteren weer de plaats in van Kara Mbodj in de verdediging. Hij zette er opnieuw een sterkt prestatie neer en kreeg ook weer lof van Hein Vanhaezebrouck: "Leander is mijn patron achterin".
>> Lees verder

6 januari persconferentie op Spaanse bodem (27-12-2017)
De spelers genieten nu van een week vakantie. Volgende week vertrekken zowel de A-kern als de U21 op winterstage naar La Manga. Daar heeft Hein Vanhaezebrouck een persconferentie voorzien op zaterdag 6 januari 2018, voor de aanwezige pers. 
>> Lees verder

N'Sakala bezoekt RSC Anderlecht (27-12-2017)
Guillaume Gillet en Bertrand Crasson gaven gisteren de aftrap. Maar buiten hen waren er nog enkele ex-spelers aanwezig in het Constant Vanden Stock Stadion. Zo kwam Fabrice N'Sakala de wedstrijd tegen AA Gent bekijken en ook John Van den Brom was aanwezig.
>> Lees verder

Hanni scoort maar juicht niet (27-12-2017)
Sofiane Hanni bezorgde zijn ploeg gisteren de drie punten. Juichen deed hij echter niet na zijn winnende treffer. De kapitein had weeral enkele fluitconcerten over zich heen gekregen: "En die omstandigheden had ik geen zin om te vieren."
>> Lees verder

De Nieuwjaarswens van de coach: een nieuw veld (27-12-2017)
Het veld van RSC Anderlecht ligt er al enkele wedstrijden dramatisch bij. De eerste echte Nieuwjaarswens van Hein Vanhaezebrouck is dan ook een nieuw veld: "Want hier kunnen mijn spelers niet deftig op spelen", is hij duidelijk. 
>> Lees verder

Mbodji krijgt opnieuw te maken met racistische fan (27-12-2017)
Kara Mbodji kreeg al eens racistische verwijten naar het hoofd waardoor hij geruime tijd weigerde om het Anderlecht-publiek te gaan groeten. Alle plooien waren ondertussen gladgestreken, maar na de 5-0 nederlaag op Club Brugge kreeg de Senegalees opnieuw racistische verwijten naar het hoofd geslingerd.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.