Vanhaezebrouck: "Liefst neem ik al nieuwe jongens mee op oefenkamp"

27-12-2017 11:10:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck heeft zich uitgelaten over versterkingen bij Anderlecht. Over de komende transferperiode is veel onduidelijkheid.?Ik heb een aantal ideeën over hoe we de ploeg kunnen versterken, maar ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Sofiane Hanni (29-12-2017)
Vandaag verjaart Sofiane Hanni! Wij wensen hem van harte een gelukkige 27e verjaardag!
>> Lees verder

Roemeen Tosca opnieuw gelinkt aan Anderlecht (28-12-2017)
In de Roemeense pers wordt gewag gemaakt van belangstelling van Anderlecht in Alin Tosca. Begin dit jaar tipte Alexandru Chipciu het Anderlecht-bestuur al over de 25-jarige verdediger, maar een transfer kwam er toen niet.
>> Lees verder

Dan toch geen operatie voor Onyekuru ? (28-12-2017)
Het verdict van de artsen van RSC Anderlecht was duideiijk, Henry Onyekuru had een zware knieblessure en moest onder het mes. Hij trok terug naar zijn moederclub Everton. De Nigeriaan laat nu weten dat er van een operatie geen sprake is en hij rapper dan verwacht zal terug zijn, dat liet hij weten aan het Nigeriaanse AOIFootball. 
>> Lees verder

Reminder: Jullie favoriete wintertransfers (28-12-2017)
Binnen vier dagen opent de transfermarkt en pakt Anderlecht-online uit met het lijstje met jullie tien favoriete versterkingen. Jullie suggesties zijn nog een paar dagen welkom onder dit artikel of via [email protected].
>> Lees verder

Beloften halfweg (deel 1): uitslagen en standen (28-12-2017)
Voor de beloften van Anderlecht is de winterstop al een tijdje aangebroken. Het is hen gegund, want van augustus tot nu speelden zij 24 wedstrijden. Hoe verliep de eerste seizoenhelft voor hen? Anderlecht-online blikt terug in vijf artikels. Vandaag deel 1: uitslagen en standen.
>> Lees verder

Zulte Waregem wil Harbaoui aantrekken (28-12-2017)
Zulte Waregem heeft zijn zinnen gezet op Hamdi Harbaoui. Essevee wil de spits deze winterstop overnemen van Anderlecht. Bij paars-wit heeft Harbaoui een contract tot juni, maar hij mag en wil vertrekken.
>> Lees verder

Hult wil contract verbreken (28-12-2017)
RSC Anderlecht had eerder als eens Niklas Hult op het oog. De Zweedse linksachter is actief bij Panathinaikos. De Griekse club kampt met finainciële problemen en kan zijn spelers niet meer uitbetalen. Daarom heeft Hult gevraagd om zijn contract te verbreken. 
>> Lees verder

Keuze voor eerste keeper tijdens winterstage? (28-12-2017)
De voorbije maanden roteerde Hein Vanhaezebrouck met zijn doelmannen. Al denkt Matz Sels dat daar binnenkort verandering zal in komen. Hij denkt dat de coach de keuze van eerste keeper, definitief zal maken tijdens de winterstage. 
>> Lees verder

Wens van coach wordt vervuld (27-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck sprak gisteren na de wedstrijd zijn wens uit voor een nieuw veld. Vandaag laat RSC Anderlecht weten dat die wens zal vervuld worden, in januari wordt er een nieuwe grasmat aangelegd. 
>> Lees verder

"Leander is mijn patron achterin" (27-12-2017)
Leander Dendoncker nam gisteren weer de plaats in van Kara Mbodj in de verdediging. Hij zette er opnieuw een sterkt prestatie neer en kreeg ook weer lof van Hein Vanhaezebrouck: "Leander is mijn patron achterin".
>> Lees verder

6 januari persconferentie op Spaanse bodem (27-12-2017)
De spelers genieten nu van een week vakantie. Volgende week vertrekken zowel de A-kern als de U21 op winterstage naar La Manga. Daar heeft Hein Vanhaezebrouck een persconferentie voorzien op zaterdag 6 januari 2018, voor de aanwezige pers. 
>> Lees verder

N'Sakala bezoekt RSC Anderlecht (27-12-2017)
Guillaume Gillet en Bertrand Crasson gaven gisteren de aftrap. Maar buiten hen waren er nog enkele ex-spelers aanwezig in het Constant Vanden Stock Stadion. Zo kwam Fabrice N'Sakala de wedstrijd tegen AA Gent bekijken en ook John Van den Brom was aanwezig.
>> Lees verder

Hanni scoort maar juicht niet (27-12-2017)
Sofiane Hanni bezorgde zijn ploeg gisteren de drie punten. Juichen deed hij echter niet na zijn winnende treffer. De kapitein had weeral enkele fluitconcerten over zich heen gekregen: "En die omstandigheden had ik geen zin om te vieren."
>> Lees verder

De Nieuwjaarswens van de coach: een nieuw veld (27-12-2017)
Het veld van RSC Anderlecht ligt er al enkele wedstrijden dramatisch bij. De eerste echte Nieuwjaarswens van Hein Vanhaezebrouck is dan ook een nieuw veld: "Want hier kunnen mijn spelers niet deftig op spelen", is hij duidelijk. 
>> Lees verder

Mbodji krijgt opnieuw te maken met racistische fan (27-12-2017)
Kara Mbodji kreeg al eens racistische verwijten naar het hoofd waardoor hij geruime tijd weigerde om het Anderlecht-publiek te gaan groeten. Alle plooien waren ondertussen gladgestreken, maar na de 5-0 nederlaag op Club Brugge kreeg de Senegalees opnieuw racistische verwijten naar het hoofd geslingerd.
>> Lees verder

Zes op zes is binnen, meer ook niet (26-12-2017)
In een draak van een wedstrijd heeft Anderlecht vanavond met 1-0 gewonnen van AA Gent. Paars-wit behaalt zo de broodnodige zes op zes na de nederlaag in Brugge. Tijd nu voor rust, bezinning en de zoektocht naar een ander vaatje om uit te tappen na Nieuwjaar.
>> Lees verder

Spajic geschorst tegen Genk (26-12-2017)
Uros Spajic pakte in de partij tegen Gent zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Hij is hierdoor geschorst voor de eerste wedstrijd na de winterstop, op zondag 21 januari tegen Racing Genk.
>> Lees verder

Opstelling: opnieuw basisplaats voor Amuzu (26-12-2017)
De elf spelers waarmee Anderlecht straks aantreedt tegen AA Gent zijn bekend. Dennis Appiah (na schorsing) en aanvoerder Sofiane Hanni (na een wedstrijd bankzitten) staan opnieuw aan de aftrap. Ook Francis Amuzu begint aan de wedstrijd. Albert Sambi Lokonga verhuist naar de bank.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent (26-12-2017)
Als laatste wedstrijd voor de winterstop ontvangt Anderlecht vanavond AA Gent. Voor Hein Vanhaezebrouck wordt het een weerzien met zijn vorige club. Sinds het ontslag van Vanhaezebrouck klom Gent naar een vierde plaats en de laatste zes wedstrijden won het allemaal.
>> Lees verder

Gillet en Crasson geven aftrap (26-12-2017)
Vanavond bezoekt voormalig kapitein bij RSC Anderlecht, Guillaume Gillet, nog eens het Constant Vanden Stock Stadion. Hij komt er samen met Bertrand Crasson de aftrap geven van de wedstrijd tegen AA Gent. De aftap is voorzien om 20u30. 
>> Lees verder

Kindermans: "Opsteker voor de hele club" (26-12-2017)
Jean Kindermans straalt net niet, na het mooie debuut van 3 jongeren in de A-kern. En er staan er nog te wachten volgens de directeur jeugdopleiding. "Dit is een opsteker voor de hele club, maar geen verrassing voor ons. De lichting van 1999 is altijd één van de talentrijkste geweest."
>> Lees verder

"Najar dit seizoen niet meer in actie" (26-12-2017)
Naast Henry Onyekuru zal ook Andy Najar dit seizoen niet meer in actie komen, dat liet coach Hein Vanhaezebrouck weten. De Hondurees moet onder het mes en dat gebeurt wellicht eind deze week in Antwerpen.
>> Lees verder

Vanden Borre solliciteert bij Anderlecht: "Kan top zijn tegen play-off (26-12-2017)
Na zijn avontuur bij TP Mazembe bleef het stil rond Anthony Vanden Borre. Maar hij is terug, en hoe. Vanden Borre steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken en is klaar om opnieuw te voetballen: "Ik wil. Neen, ik moet terug naar Anderlecht", aldus de Ket.
>> Lees verder

Onyekuru heeft mogelijk laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld (26-12-2017)
De blessure van Henry Onyekuru is erger dan gevreesd. Niet alleen de mediale band is gescheurd, hij heeft ook zijn buitenste kruisband verrokken. Dat vertelde coach Hein Vanhaezebrouck. "Hij is minstens vier en mogelijk zes maanden buiten strijd."
>> Lees verder

Vier spelers ziek (26-12-2017)
Naast de langdurig geblesseerden hadden de voorbije dagen ook vier spelers af te rekenen met ziekte. "Harbaoui, Bruno, Trebel en Sa hebben niet voluit kunnen trainen", zo gaf coach Hein Vanhaezebrouck mee op zijn persbabbel gisteren. "Het is afwachten of ze inzetbaar zijn tegen Gent."
>> Lees verder

"Er wordt nu nog professioneler gewerkt" (25-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck neemt morgen weer minstens twee jongeren op in zijn selectie. En dat is voor een groot deel dankzij Emilio Ferrera, volgens Vanhaezebrouck: "Er wordt nu nog professioneler gewerkt sinds zijn komst."
>> Lees verder

Amuzu en Lokonga opnieuw in selectie (25-12-2017)
Naast Henry Onyekuru, viel ook Kara Mbodji de voorbije week uit. Verder moet Hein Vanhaezebrouck het ook nog zonder Andy Najar en Emmanuel Sowah doen. Hij rekent dus opnieuw op Francis Amuzu en Sambi Lokonga. 
>> Lees verder

"Wedstrijd tegen Gent wordt speciaal en moeilijk" (25-12-2017)
Morgen ontvangt RSC Anderlecht, AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. De ex-werkgever van coach Hein Vanhaezebrouck. Dit wordt dus een heel speciale wedstrijd voor de coach: "En ook een moeilijke, want we hebben nog tegen geen enkele ploeg uit de top zes gewonnen", voegt de coach eraan toe. 
>> Lees verder

Operatie voor Kara en twee maanden out (25-12-2017)
Kara Mbodj zal zich dan toch laten opereren aan de knie. Dat meldt Anderlecht. De Senegalees zal volgens de club zo'n twee maanden buiten strijd zijn. Dat betekent dat als alles goed gaat, hij tegen de play-offs weer volledig fit zal zijn.
>> Lees verder

Paraguayaan Colman toch niet naar Anderlecht? (25-12-2017)
In de Paraguayaanse media klonk het vorig weekend dat de 19-jarige Josué Colman op weg was naar Anderlecht. Nu lezen we iets heel anders: Orlando City zou een hoger bod hebben uitgebracht, waardoor Colman naar de MLS zou trekken en niet naar Anderlecht.
>> Lees verder

Is dit het geheim van Francis Amuzu? (25-12-2017)
Wanneer we het doelpunt van Francis Amuzu tegen Eupen nogmaals bekijken, valt het op hoe weinig tijd en ruimte hij nodig heeft om de bal aan te nemen, goed te leggen en beheerst af te ronden. Die behendigheid op de kleine ruimte, vanwaar heeft hij dat?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.