Vanhaezebrouck: "Fantastisch dat Amuzu vandaag bevestigt"

26-12-2017 23:28:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck heeft het weerzien met zijn ex-club AA Gent tot een goed einde gebracht. "Of ik tevreden ben over het spel? Ja, kijk eens naar dat veld. Begin er maar aan, hé.""Toen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Zes op zes is binnen, meer ook niet (26-12-2017)
In een draak van een wedstrijd heeft Anderlecht vanavond met 1-0 gewonnen van AA Gent. Paars-wit behaalt zo de broodnodige zes op zes na de nederlaag in Brugge. Tijd nu voor rust, bezinning en de zoektocht naar een ander vaatje om uit te tappen na Nieuwjaar.
>> Lees verder

Opstelling: opnieuw basisplaats voor Amuzu (26-12-2017)
De elf spelers waarmee Anderlecht straks aantreedt tegen AA Gent zijn bekend. Dennis Appiah (na schorsing) en aanvoerder Sofiane Hanni (na een wedstrijd bankzitten) staan opnieuw aan de aftrap. Ook Francis Amuzu begint aan de wedstrijd. Albert Sambi Lokonga verhuist naar de bank.
>> Lees verder

"Wedstrijd tegen Gent wordt speciaal en moeilijk" (25-12-2017)
Morgen ontvangt RSC Anderlecht, AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. De ex-werkgever van coach Hein Vanhaezebrouck. Dit wordt dus een heel speciale wedstrijd voor de coach: "En ook een moeilijke, want we hebben nog tegen geen enkele ploeg uit de top zes gewonnen", voegt de coach eraan toe. 
>> Lees verder

Vier spelers ziek (26-12-2017)
Naast de langdurig geblesseerden hadden de voorbije dagen ook vier spelers af te rekenen met ziekte. "Harbaoui, Bruno, Trebel en Sa hebben niet voluit kunnen trainen", zo gaf coach Hein Vanhaezebrouck mee op zijn persbabbel gisteren. "Het is afwachten of ze inzetbaar zijn tegen Gent."
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent (26-12-2017)
Als laatste wedstrijd voor de winterstop ontvangt Anderlecht vanavond AA Gent. Voor Hein Vanhaezebrouck wordt het een weerzien met zijn vorige club. Sinds het ontslag van Vanhaezebrouck klom Gent naar een vierde plaats en de laatste zes wedstrijden won het allemaal.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.