Guillaume Gillet en Bertrand Crasson geven vanavond aftrap

26-12-2017 11:59:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht ontvangt vanavond AA Gent, maar de spelers van Gent zijn niet de enige speciale gasten die paars-wit vanavond zal ontvangen.Anderlecht koos vanavond voor twee opmerkelijke ex-spelers om de aftrap ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Wedstrijd tegen Gent wordt speciaal en moeilijk" (25-12-2017)
Morgen ontvangt RSC Anderlecht, AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. De ex-werkgever van coach Hein Vanhaezebrouck. Dit wordt dus een heel speciale wedstrijd voor de coach: "En ook een moeilijke, want we hebben nog tegen geen enkele ploeg uit de top zes gewonnen", voegt de coach eraan toe. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent (26-12-2017)
Als laatste wedstrijd voor de winterstop ontvangt Anderlecht vanavond AA Gent. Voor Hein Vanhaezebrouck wordt het een weerzien met zijn vorige club. Sinds het ontslag van Vanhaezebrouck klom Gent naar een vierde plaats en de laatste zes wedstrijden won het allemaal.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.