Marc Degryse heeft niets dan lof voor jonkies Amuzu en Sambi

24-12-2017 11:28:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In de gewonnen wedstrijd tegen Eupen kregen een paar andere spelers een kans van Hein Vanhaezebrouck. Ook de jonkies Francis Amuzu en Sambi Lonkonga. Het duo maakte meteen indruk.Vooral Marc Degryse had ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Amuzu komt niet uit Ghana, wel uit Mechelen (23-12-2017)
Gisterenavond maakte het Belgische voetbal kennis met Francis Amuzu. Bij verschillende media lezen we vandaag dat Anderlecht hem in 2015 weghaalde uit de JM Guillou Academie in Accra, de hoofdstand van Ghana. Dat klopt niet.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Amuzu kan alles" (24-12-2017)
Francis Amuzu en Albert Sambi Lokonga waren gisteren tegen Eupen de twee beste Anderlecht-spelers. Ook coach Hein Vanhaezebrouck heeft dit opgemerkt. "Die beloften zijn grote stappen aan het zetten en doen het goed. Ze zijn stilaan klaar voor het grote werk."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.