Amuzu: "Mijn ouders zullen superblij zijn voor mij"

22-12-2017 22:59:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Francis Amuzu beleefde een droomdebuut. "Absoluut. Ik ben heel erg dankbaar dat de coach mij een kans heeft gegeven", zei hij na de match. "Normaal zou ik niet spelen, maar plots mocht ik toch meedoen. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

18-jarige Amuzu beleeft droomdebuut met winnend doelpunt (22-12-2017)
Anderlecht heeft na twee nederlagen opnieuw aangeknoopt met een overwinning. Een opwinnende avond werd de partij tegen Eupen niet. Een prachtig moment was er wel toen Francis Amuzu, één van de drie debutanten, scoorde en tranen van geluk huilde.
>> Lees verder

Amuzu komt niet uit Ghana, wel uit Mechelen (23-12-2017)
Gisterenavond maakte het Belgische voetbal kennis met Francis Amuzu. Bij verschillende media lezen we vandaag dat Anderlecht hem in 2015 weghaalde uit de JM Guillou Academie in Accra, de hoofdstand van Ghana. Dat klopt niet.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.