Geen Kara tegen Eupen

21-12-2017 16:14:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Morgen, vrijdag 22 december, neemt RSC Anderlecht het op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League thuis op tegen rode lantaarn KAS Eupen. Coach Hein Vanhaezebrouck zal echter wel nog wat moeten ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Laat Kara zich opereren? (22-12-2017)
Kara Mbodj blijft maar sukkelen met de knie. Volgens Het Nieuwsblad wordt er nu overwogen om de verdediger te laten opereren. In dat geval is hij drie maanden out, maar is hij wel definitief verlost van zijn probleem. En dat kan erg interessant zijn.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Eupen (22-12-2017)
Met hekkensluiter Eupen krijgt Anderlecht vanavond de ideale tegenstander om zich te herpakken na de debacle in Brugge. De hamvraag is evenwel of de 5-0-nederlaag en vooral de manier waarop slachtoffers heeft gemaakt. Met name aanvoerder Sofiane Hanni moet mogelijk vrezen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.