Durbuy kleurde gisteren volledig paars

21-12-2017 11:0:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke wist woensdag met zijn enthousiasme geen blijf toen hij te horen kreeg dat Anderlecht zijn bod aanvaardde. De rijke zakenman stuurde kort nadat de overname bekend raakte een tweet de wereld ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Update: Coucke wordt nieuwe Anderlecht-baas (20-12-2017)
Van een verrassing gesproken: niemand minder dan wordt Marc Coucke de nieuwe eigenaar van Anderlecht. De Raad van Bestuur ging in op zijn voorstel. De komende dagen wordt de overeenkomst verder onderhandeld. Coucke neemt zeventig procent van de aandelen over. Hoeveel hij betaalt, is niet bekend.
>> Lees verder

Coucke: "Samen op naar mooie tijden" (20-12-2017)
Via zijn favoriete communicatiekanaal Twitter heeft Marc Coucke gereageerd op zijn nieuwste aankoop. "Zeer fier op en ambitieus met Anderlecht!! Samen met bestuur, fans, sponsors en team op naar mooie tijden!", zo klinkt het.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Coucke is Belg en ambitieus. Een goede keuze" (21-12-2017)
Deze middag was het persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Eupen vrijdag. Maar de allereerste vraag die Vanhaezebrouck kreeg ging natuurlijk over de nieuwe eigenaar: Marc Coucke. Veel wou de coach er niet over kwijt, maar hij was wel tevreden met de keuze voor Coucke.
>> Lees verder

Webpoll: Bent u tevreden met de komst van Marc Coucke? (21-12-2017)
In onze nieuwe webpoll polsen we naar jullie mening rond het meest actuele gespreksonderwerp: de overname van de club door Marc Coucke. In de vorige poll vroegen we jullie welke centrumspits jullie voorkeur heeft. Lukasz Teodorczyk blijft jullie voorkeur wegdragen met 37% van de stemmen. Harbaoui behaalt de tweede plaats met 34%. Beric, die op Brugge speelde, kan slechts 29% van de fans bekoren.
>> Lees verder

Bod Coucke was niet het hoogste (21-12-2017)
Naar gelang de bron betaalde Marc Coucke zeventig (Het Nieuwsblad) tot tachtig (Het Laatste Nieuws) miljoen euro voor zeventig procent van de Anderlecht-aandelen. Zijn bod was echter niet het hoogst. Paul Gheysens van Ghelamco bood tien miljoen euro meer, maar de Raad van Bestuur koos toch voor het lagere bod en had daar goede redenen voor.
>> Lees verder

Zes redenen om voor Coucke te kiezen (22-12-2017)
Vanmiddag pas geven Roger Vanden Stock en Marc Coucke meer uitleg, maar Het Laatste Nieuws haalt vanmorgen al zes redenen aan waarom de Raad van Bestuur voor Marc Coucke koos als nieuwe eigenaar. De krant beweert trouwens dat Coucke 76 procent van de aandelen kocht en geen 70, zoals eerst meegedeeld.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.