Vanhaezebrouck wil spits, verdediger en rechterflankspeler tijdens wintertransfer

21-12-2017 10:50:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nu Marc Coucke de nieuwe eigenaar wordt van RSC Anderlecht, spreekt het voor zich dat de Brusselse club heel wat kapitaalkrachtiger zal worden. Op het gebied van transfers mag er dan ook wat verwacht worden ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "Coucke is Belg en ambitieus. Een goede keuze" (21-12-2017)
Deze middag was het persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Eupen vrijdag. Maar de allereerste vraag die Vanhaezebrouck kreeg ging natuurlijk over de nieuwe eigenaar: Marc Coucke. Veel wou de coach er niet over kwijt, maar hij was wel tevreden met de keuze voor Coucke.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck laat vier jongeren meetrainen (21-12-2017)
Omdat de A-kern momenteel nogal krap is, laat Hein Vanhaezebrouck enkele jongeren meetrainen. Het gaat om Abdoul Karim Dante (foto) Kobe Cools, Albert Sambi Lokonga en Edo Kayembe. Dante en Sambi Lokonga zaten zondag al op de bank in Brugge. De andere twee reisden wel mee, maar keken toe uit de tribune.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.