Marc Coucke: "Zeer fier op en ambitieus met RSC Anderlecht"

20-12-2017 18:19:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke heeft via Twitter en de website van KV Oostende gereageerd op de overname van Anderlecht. De nieuwe eigenaar van paars-wit laat weten dat hij fier is en dat hij op zoek zal gaan naar een goede ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Update: Coucke wordt nieuwe Anderlecht-baas (20-12-2017)
Van een verrassing gesproken: niemand minder dan wordt Marc Coucke de nieuwe eigenaar van Anderlecht. De Raad van Bestuur ging in op zijn voorstel. De komende dagen wordt de overeenkomst verder onderhandeld. Coucke neemt zeventig procent van de aandelen over. Hoeveel hij betaalt, is niet bekend.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Coucke is Belg en ambitieus. Een goede keuze" (21-12-2017)
Deze middag was het persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Eupen vrijdag. Maar de allereerste vraag die Vanhaezebrouck kreeg ging natuurlijk over de nieuwe eigenaar: Marc Coucke. Veel wou de coach er niet over kwijt, maar hij was wel tevreden met de keuze voor Coucke.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.