Coup de théâtre: Marc Coucke is op weg om Anderlecht te kopen

20-12-2017 16:38:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Niet Wouter Vandenhaute, niet Paul Gheysens, maar Marc Coucke ligt in poleposition om Anderlecht over te nemen. Anderlecht heeft al een akkoord, maar er wordt nog onderhandeld.De overname van Anderlecht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Coucke: "Samen op naar mooie tijden" (20-12-2017)
Via zijn favoriete communicatiekanaal Twitter heeft Marc Coucke gereageerd op zijn nieuwste aankoop. "Zeer fier op en ambitieus met Anderlecht!! Samen met bestuur, fans, sponsors en team op naar mooie tijden!", zo klinkt het.
>> Lees verder

Coucke en Vanden Stock spreken vrijdag (20-12-2017)
Behalve een bericht op de website van Anderlecht (Roger Vanden Stock) en een tweet (Marc Coucke) is er door de hoofdrolspelers nog niet gecommuniceerd over de verkoop van Anderlecht. Dit zal vrijdag gebeuren. Om 15 uur spreken de oude en de nieuwe sterke man samen de pers toe.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Coucke is Belg en ambitieus. Een goede keuze" (21-12-2017)
Deze middag was het persconferentie op Neerpede naar aanleiding van de wedstrijd tegen Eupen vrijdag. Maar de allereerste vraag die Vanhaezebrouck kreeg ging natuurlijk over de nieuwe eigenaar: Marc Coucke. Veel wou de coach er niet over kwijt, maar hij was wel tevreden met de keuze voor Coucke.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.