Najar moet onder het mes

20-12-2017 15:13:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De medische beeldvorming heeft zopas uitgewezen dat Andy Najar een operatie zal moeten ondergaan nadat de Hondurees afgelopen maandag herviel in zijn hamstringblessure.Najar maakte afgelopen maandag zijn ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Foket geen optie om Najar te vervangen (20-12-2017)
Nu Andy Najar opnieuw out is, zal Anderlecht in januari zeker een nieuwe rechterflankspeler aantrekken. De naam van Thomas Foket viel al, maar volgens Het Laatste Nieuws is de speler van AA Gent geen optie voor Anderlecht.
>> Lees verder

Anderlecht bevestigt operatie Najar (20-12-2017)
In een persbericht heeft Anderlecht het bericht van vanmorgen bevestigd dat Andy Najar geopereerd zal worden aan de hamstrings en meerdere maanden out zal zijn. De Hondurees herviel eergisteren in zijn blessure toen hij zijn wederoptreden maakte bij de beloften.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.