Jan Peeters verrassende kandidaat om Anderlecht te kopen

20-12-2017 12:29:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Paul Gheysens zette gisteren extra druk om Anderlecht over te nemen door in de media zijn officieel bod bekend te maken. Maar of het genoeg gaat zijn, weet niemand. Mogelijk duikt er immers nog een heel ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Gheysens dumpt Vandenhaute en schakelt kinderen in (20-12-2017)
Paul Gheysens heeft niet persoonlijk een bod uitgebracht op Anderlecht. Hij heeft zijn drie kinderen Michael, Simon en Marie-Julie dit laten doen. Zo hoopt hij meer kans te maken en kan hij tegelijk de sterke man blijven bij Antwerp. Wouter Vandenhaute is niet meer aan boord.
>> Lees verder

Coalitie tussen Vandenhaute en Thijs? (20-12-2017)
Update: volgens Het Nieuwsblad zou Wouter Vandenhaute een groep "vrienden van Anderlecht" hebben opgericht waarin hij zich omringt met andere investeerders. Zo zou het duo Vandenhaute-Thijs (ex CEO van Bpost) toch nog een bod van 45 miljoen hebben uitgebracht voor een meerderheidsparticipatie.
>> Lees verder

Vanden Stock: "Beste garantie op een succesvolle toekomst" (20-12-2017)
In een bericht op de officiële website van Anderlecht heeft Roger Vanden Stock gereageerd op de keuze voor Marc Coucke als nieuwe sterke man. "Samen met de aandeelhouders die aan boord blijven, biedt hij de beste garantie op een succesvolle toekomst."
>> Lees verder

Coucke en Vanden Stock spreken vrijdag (20-12-2017)
Behalve een bericht op de website van Anderlecht (Roger Vanden Stock) en een tweet (Marc Coucke) is er door de hoofdrolspelers nog niet gecommuniceerd over de verkoop van Anderlecht. Dit zal vrijdag gebeuren. Om 15 uur spreken de oude en de nieuwe sterke man samen de pers toe.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.