Najar valt al na 10 minuten uit bij Anderlecht-beloften

19-12-2017 11:15:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Na 3 maanden revalidatie maakte Andy Najar vanavond zijn comeback bij de Anderlecht-beloften. Maar tegen Lokeren blesseerde de 24-jarige Hondurees zich vrijwel meteen.Andy Najar ligt de laatste jaren meer ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Reserven tegen Lokeren mét Andy Najar (18-12-2017)
De reserven van RSC Anderlecht verplaatsen zich vanavond naar het Daknam Stadion voor hun wedstrijd tegen Lokeren. Mee met de selectie is Andy Najar, die vanavond hervat met de troepen van Emilio Ferrera. Verder zijn er geen spelers van de A-kern opgenomen in de selectie.
>> Lees verder

Najar: operatie en maanden out (20-12-2017)
Nu hij hervallen is in zijn hamstringblessure, zal Andy Najar geopereerd worden. Wanneer hij onder het mes gaat, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat hij maanden out zal zijn. Wellicht komt hij dit seizoen niet meer in actie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.