Hein Vanhaezebrouck: "Dit is een herhaling van vorige week"

17-12-2017 17:33:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zal zich zijn tripje naar Brugge nog lang herinneren. De kampioen kreeg een 5-0-bolwassing om de oren. "Dit is een herhaling van vorige week. Na de mentale tik was het weer los zand", reageerde ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Historisch dieptepunt bereikt in Brugge (17-12-2017)
Anderlecht liet zich zopas gewillig afslachten in de topper tegen Club Brugge. Paars-wit hield nog 44 minuten de schijn hoog en had één uitstekende kans via Hanni. Maar twee goals in één minuut net voor de rust, deden de boeken definitief toe. Brugge scoorde er nog drie extra in de tweede helft en boekt zo de grootste overwinning ooit tegen de landskampioen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck mag het uitleggen in Neerpede (17-12-2017)
Niet enkel Kara Mbodji werd tegengehouden door enkele Anderlecht-supporters aan de poorten van Neerpede, ook Hein Vanhaezebrouck is mogen stoppen om het uit te leggen aan de fans. Langs zijn autoraampje verontschuldigde hij zich tegenover de supporters.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.