Vandaag toch geen comeback voor Najar bij beloften

11-12-2017 11:35:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De wedstrijden in de beloftencompetitie van vandaag zijn allemaal afgelast door het zware winterweer. Dat is met name voor Anderlecht een probleem.Op de website van de KBVB staat het volgende te lezen. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Wedstrijd beloften uitgesteld (11-12-2017)
De wedstrijd van de beloften van vanavond tegen KV Kortrijk is uitgesteld. Door het winterweer kan er niet gevoetbald worden. De nieuwe datum moet nog bepaald worden.
>> Lees verder

Vrijdag tweede kans voor Najar? (12-12-2017)
Andy Najar ging normaal 45 minuten wedstrijdritme opdoen met de beloften. Het slechte weer gooide echter roet in het eten waardoor de wedstrijd werd afgelast. Mogelijk volgt er vrijdag een nieuwe kans voor de Hondurees. De beloften van paars-wit verplaatsen zich dan naar het kunstgrasveld van Stayen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.