Najar speelt na maanden blessureleed weer een voetbalmatch

10-12-2017 11:3:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Andy Najar zal morgen maandag bij de beloften van RSC Anderlecht zijn wederoptreden maken na een revalidatie van drie maanden. De blessuregevoelige rechterflankspeler zal er zijn eerste speelminuten krijgen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht (11-12-2017)
Komende zondag om 14u30 neemt RSC Anderlecht het op tegen Club Brugge in het Jan Breydel Stadion. Sebastien Delferière is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Yves De Neve, Kevin Monteny en vierde official Erik Lambrechts. 
>> Lees verder

Najar moet even wachten (11-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck had gehoopt om Andy Najar vanavond wedstrijdritme te laten opdoen met de beloften. Maar daar hebben de weersomstandigheden een stokje voor gestoken, waardoor de voetbalbond alle wedstrijden heeft afgelast. 
>> Lees verder

Anderlecht aanvaardt boete (11-12-2017)
De bekerwedstrijd tegen Standard was er één vol incidenten. Supporters bekogelden het veld en de Standard-spelers met bier. RSC Anderlecht kreeg daarvoor een boete van 2.000 euro opgelegd. De club heeft beslist om deze boete niet aan te vechten en het bedrag te betalen.
>> Lees verder

Kandidaat-kopers hebben nog één week (11-12-2017)
Kandidaten om Anderlecht te kopen hebben tot volgende week dinsdag de tijd om een bod op papier te zetten en dit officiëel in te dienen bij de Raad van Bestuur van Anderlecht. Het is goed mogelijk dat de club niet volledig verkocht wordt, maar slechts vijftig procent + één aandeel van eigenaar wisselt.
>> Lees verder

Vader Chipciu is overleden (11-12-2017)
De vader van Alexandru Chipciu is overleden. De man was al een tijdje ziek en de voorbije weken bracht Chipciu veel tijd door bij zijn vader. De redactie van Anderlecht-online wenst Alexandru en zijn familie veel sterkte bij dit verlies.
>> Lees verder

Wedstrijd beloften uitgesteld (11-12-2017)
De wedstrijd van de beloften van vanavond tegen KV Kortrijk is uitgesteld. Door het winterweer kan er niet gevoetbald worden. De nieuwe datum moet nog bepaald worden.
>> Lees verder

"Terug met beide voeten op de grond" (11-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck zag geen echt team op het veld staan tijdens de tweede helft tegen Charleroi. Daarbovenop komen nog eens de twee rode kaarten. Al wil de coach over die eerste gele kaart van Deschacht wel discussiëren, want dat was er geen. "We staan wel opnieuw met beide voeten op de grond."
>> Lees verder

Al Hilal heeft Stanciu op het oog (11-12-2017)
Al Hilal, de nummer één uit Saoedi-Arabië, toont verregaande interesse in Nicolae Stanciu. RSC Anderlecht is bereid om mee te werken aan een oplossing voor de Roemeen, die maar niet aan spelen toekomt. Of die in het Midden-Oosten ligt is nog maar de vraag. 
>> Lees verder

Deschacht: "Dit verlies is mijn schuld" (11-12-2017)
Olivier Deschacht kreeg gisteren twee gele kaarten tegen Charleroi, waardoor RSC Anderlecht al vroeg met tien man stond. De verdediger steekt zich niet weg en neemt het verlies van de drie punten volledig op zich. "Ik wil mij excuseren tegenover mijn ploegmaats, de staf en de supporters", aldus Deschacht na de wedstrijd. 
>> Lees verder

Kums: "Het zat allemaal een beetje tegen" (11-12-2017)
Sven Kums zorgde gisteren voor de 0-2 voor Charleroi, "Ik probeerde te tackelen", legt Kums zijn actie uit. Die owngoal is een samenvatting van de tweede helft van RSC Anderlecht, dat geen verhaal had tegen een sterk spelend Charleroi. 
>> Lees verder

Trebel gewisseld met blessure (10-12-2017)
Adrien Trebel moest al na een half uur de strijd staken tegen Charleroi. De middenvelder werd gewisseld met een knieblessure. De ernst is nog niet duidelijk.
>> Lees verder

Deschacht en Teodorczyk geschorst tegen Club Brugge (10-12-2017)
Olivier Deschacht en Lukasz Teodorczyk werden tegen Charleroi allebei uitgesloten met twee gele kaarten. Hierdoor zijn ze automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd, volgende zondag op Club Brugge.
>> Lees verder

Video: Teodorczyk reageert frustratie af op deur (10-12-2017)
Lukasz Teodorczyk kreeg kort voor tijd een tweede gele kaart wegens een schwalbe. De rode kaart en de nederlaag zaten de Pool duidelijk niet lekker. Op weg naar de kleedkamer beukte hij een deur open met ... zijn hoofd. Een camera legde het tafereel vast op beeld.
>> Lees verder

Anderlecht ziet Charleroi en Club uitlopen na nederlaag (10-12-2017)
Anderlecht heeft in eigen huis met 1-3 verloren van Sporting Charleroi. Paars-wit kon nooit een vuist maken en eindigde de partij met negen spelers. Het ziet de Carolo's zo tot vier punten uitlopen. De kloof met Club Brugge bedraagt na vandaag tien punten. 
>> Lees verder

Diner met PSG-top deed Vanden Stock besluiten club te verkopen (10-12-2017)
Voor het einde van dit jaar wil Roger Vanden Stock weten wie Anderlecht van hem overkoopt. Nochtans zei hij zo'n half jaar geleden dat we "nog lang niet van hem af zijn". Vanwaar die plotse ommekeer?
>> Lees verder

Thelin en Leya Iseka kunnen niet terugkeren in januari (10-12-2017)
Isaac Kiese Thelin scoorde vrijdag zijn negende doelpunt van het seizoen en is alleen topschutter. Aaron Leya Iseka zit aan vijf in de competitie en twee in de Europa League. De twee huurlingen scoren vlot terwijl de Anderlecht-spitsen amper de weg naar doel vinden.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi (10-12-2017)
Vanavond om 18 uur staan in het Constant Vanden Stock-stadion de nummers drie en twee uit de competitie tegenover elkaar. Bij een overwinning wipt Anderlecht over de Carolo's naar de tweede stek. Ondanks de sneeuw zal de partij gewoon kunnen doorgaan.
>> Lees verder

Europese blamages ramp voor Belgische coëfficiënt (10-12-2017)
De Belgsiche UEFA coëfficiënt heeft een ferme deuk gekregen na de uitschakeling van onze clubs op het Europese toneel. Nadat eerder Oostende, Brugge en Gent al sneuvelden in de voorrondes, gingen ook Zulte Waregem en RSC Anderlecht er roemloos uit voor de winter.
>> Lees verder

Anderlecht - Charleroi gaat door (10-12-2017)
De wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Sporting Charleroi gaat in principe gewoon door. Het veld ligt bedekt met een sneeuwtapijt maar dat zal geen probleem vormen. Het terrein zal voldoende sneeuwvrij worden gemaakt. Daarenboven worden er ook positieve temperaturen verwacht in de loop van de namiddag.
>> Lees verder

Beperkte financiële winst voor RSC Anderlecht (10-12-2017)
Anderlecht haalde vorig jaar 104,5 miljoen euro aan inkomsten binnen. Het is de eerste keer dat een Belgische club de kaap van de 100 miljoen kan ronden. Door de hogere uitgaven, maakte de club echter slechts 350.504 euro winst. 
>> Lees verder

Anderlecht overweegt beroep in zaak-Suarez (08-12-2017)
In een korte verklaring heeft Anderlecht gereageerd op het vonnis van de FIFA dat Matias Suarez de club 540.000 euro verschuldigd is voor contractbreuk. "Anderlecht neemt akte van de beslissing en wacht nu de motivering van het vonnis af om al dan niet verder in beroep te gaan", zo klinkt het.
>> Lees verder

Schorsing Sa Pinto blijft behouden (08-12-2017)
Geschillencommissie Hoger Beroep heeft de schorsing van Standard-coach Ricardo Sa Pinto gehouden op drie duels. Zowel Standard, dat de straf te zwaar vond, als het bondsparket, dat ze te licht vond, hadden beroep aangetekend. 
>> Lees verder

Nog geen Kara op training (08-12-2017)
Kara Mbodj blijft hoogst onzeker voor de partij van zondag tegen Charleroi. Dat vertelde coach Hein Vanhaezebrouck zopas op zijn persconferentie. De verdediger moest dinsdag tegen Celtic naar de kant met een blessure aan de hamstrings en traint nog steeds niet terug mee.
>> Lees verder

Verheyen: "Voor mij is Doumbia geen goede voetballer" (08-12-2017)
Idrissa Doumbia is één van de talenten van wie de Anderlecht-familie veel verwacht. Dit seizoen speelt hij op uitleenbasis voor Zulte Waregem en daarmee speelde hij gisteren Europees tegen Lazio. Tijdens de rust toonde Gert Verheyen, bondscoach van de Belgische U19, zich erg kritisch voor Doumbia.
>> Lees verder

Engelse topclubs gaan ver voor 15-jarige Matazo (08-12-2017)
Wie de jeugdploegen van Anderlecht wat volgt, kent zonder twijfel de 15-jarige Eliot Matazo. De middenvelder is één van de uitblinkers in de talentrijke lichting van 2002. Dat is ook de buitenlandse topclubs niet ontgaan. Onder meer Manchester United en Manchester City dingen naar zijn handtekening.
>> Lees verder

Afrikaanse testspeler tekent bij Union (08-12-2017)
Voetbal België schreef gisterenavond dat Anderlecht binnenkort Aboubacar Savane verwelkomt voor een test. Dat klopt niet. La Dernière Heure weet dat Savane al getest heeft bij Anderlecht en nu een contract ondertekent heeft bij Union uit 1B.
>> Lees verder

Rensenbrink signeert zondag in fanshop (08-12-2017)
Rob Rensenbrink, voor velen de beste Anderlecht-speler ooit, zal zondagnamiddag in de fanshop zijn biografie 'Het Slangenmens' signeren. U vindt de Nederlander er tussen 15 en 17 uur. U kan het boek er ook kopen voor 19,95 euro.
>> Lees verder

Bondsparket wil zwaardere straf Sa Pinto (08-12-2017)
Vanmiddag behandelt de Geschillencommissie Hoger Beroep opnieuw de zaak-Sa Pinto. Niet alleen Standard ging in beroep tegen de straf die de coach dinsdag kreeg opgelegd, ook het Bondsparket heeft dat nu gedaan. Zij vinden de oorspronkelijke straf te licht.
>> Lees verder

Najar hervat maandag bij beloften (08-12-2017)
Andy Najar zal maandag één helft meespelen met de beloften tegen KV Kortrijk. Het worden zijn eerste wedstrijdminuten nadat hij in september uitviel tegen Bayern München. Voor de winterstop hoeven we hem echter niet te verwachten in het A-elftal.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil doorgaan met Teodorczyk (08-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck hoeft voorlopig niet meteen een nieuwe aanvaller. Volgens Het Nieuwsblad is de coach ervan overtuigd dat hij Lukasz Teodorczyk er bovenop kan helpen. Deze laatste zou intussen een knop hebben omgedraaid en positieve signalen vertonen.
>> Lees verder

Video: heerlijk doelpunt Leya Iseka tegen Lazio (08-12-2017)
Met een doelpunt in de 83e minuut heeft Aaron Leya Iseka Zulte Waregem de overwinning bezorgd tegen Lazio Roma. De Anderlecht-huurling controleerde de bal met rechts, draaide en knalde vervolgens staalhard in de winkelhaak.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.