Vanhaezebrouck: "Ik ben zeer tevreden"

6-12-2017 10:46:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht graaide een troostprijsje mee uit Schotland. Wat was het gevoel bij de coach en zijn spelers na de 0-1-overwinning bij Celtic? "Dit was onze beste wedstrijd in deze campagne.""Ik ben zeker tevreden", ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "We moeten meer schieten op doel" (06-12-2017)
Hein Vanhaezebrouck zag tegen Celtic een erg sterk Anderlecht voor de rust. Hij baalde evenwel dat zijn ploeg niet met een voorsprong de rust in kon. "We hebben veel te weinig gedaan met onze dominantie in de eerste helft", zo vindt de coach.
>> Lees verder

"Als we Vanhaezebrouck enkele weken vroeger konden aanwerven ..." (06-12-2017)
Bij de terugkeer uit Glasgow maakte Herman Van Holsbeeck voor de microfoon van VTM de balans op van de voorbije Champions League-campagne. Na de zege bij Celtic overheerst het gevoel van de gemiste kans. "Met een andere aanpak hadden we thuis tegen Celtic minstens kunnen gelijkspelen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.