Enkele richtlijnen voor de 2300 RSCA-fans in Glasgow

5-12-2017 16:42:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zo'n 2.300 paars-witte supporters zullen vanavond het laatste UEFA Champions League-duel van het seizoen bijwonen in een ongetwijfeld kolkend Celtic Park. Voor hen hebben de bevoegde diensten nog even ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Celtic - Anderlecht (05-12-2017)
In zijn laatste Champions League-wedstrijd van deze campagne staat Anderlecht vanavond voor een bijna onmogelijke opdracht. In een uitverkocht Celtic Park moet paars-wit met drie doelpunten verschil winnen om door te stoten naar de Europa League.
>> Lees verder

Vanden Stock groet fans in Celtic Park (06-12-2017)
Na de wedstrijd tegen Celtic daalde Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock af uit de tribune om de meegereisde supporters te groen vanop het veld. Het was Vanden Stock zijn 200e Europese wedstrijd als voorzitter. Mogelijk ook zijn laatste, als hij de club binnenkort verkoopt.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.