Deschacht: "Dat systeem met drie verdedigers ligt me erg goed"

4-12-2017 12:5:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Olivier Deschacht herleeft sinds de komst van Hein Vanhaezebrouck. De 36-jarige verdediger is weer een vaste pion en kan zich bovendien erg goed vinden in een driemansdefensie.Sinds Vanhaezebrouck trainer ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Slechte herinneringen aan ref die Celtic - Anderlecht leidt (04-12-2017)
De UEFA heeft Matej Jug aangeduid als scheidsrechter voor de Champions League-wedstrijd van morgen tegen Celtic. Anderlecht bewaart geen al te beste herinneringen aan de man. Een jaar geleden floot hij het duel tegen Rostov in de voorronde van de Champions League en toen verloor paars-wit met 0-2, waardoor het uitgeschakeld was.
>> Lees verder

Deschacht wil nog één of twee jaar doorgaan (05-12-2017)
Olivier Deschacht speelt vanavond zijn 102e Europese wedstrijd, maar als het van hem afhangt, wordt het niet zijn laatste. De 36-jarige verdediger heeft nog een contract tot juni, maar hij hoopt dat hij dan niet verplicht wordt om te stoppen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.