Peter Vandenbempt: "Spelers die slim zijn en het aankunnen zal hij beter maken"

27-11-2017 17:9:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht waren er een paar verbaasd en een paar die glimlachten toen ze na de wedstrijd de commentaar van Hein Vanhaezebrouck hoorden. Die leek absoluut niet tevreden na de 4-0. En dat horen ze graag: ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Publiek was beter dan mijn ploeg" (27-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck gaf na de wedstrijd tegen Bayern nog kritiek over het enthousiasme van de supporters. Tegen KV Kortrijk was daar geen spoor meer van te bekennen: "Het publiek was beter dan mijn ploeg", strooit de coach met lof richting aanhang.
>> Lees verder

"Ik verwacht meer van hem" (27-11-2017)
Henry Onyekuru werkte Hein Vanhaezebrouck met momenten danig op zijn heupen. De Nigeriaan was nonchalant en ging meer voor eigen succes dan voor de ploeg. "Henry moet stoppen met denken dat hij alleen afgerekend wordt op zijn goals", aldus de coach.
>> Lees verder

"We hadden de match vroeger moeten doodmaken" (27-11-2017)
RSC Anderlecht won met 4-0 op eigen veld van KV Kortrijk, maar dat wil niet zeggen dat Hein Vanhaezebrouck een tevreden coach was, integendeel. Hij zag nog teveel punten waar moet aan gewerkt worden. Na de 2-0 zakte zijn ploeg al terug en dat moet eruit volgens de coach.
>> Lees verder

"Als je bij Anderlecht speelt moet je alles winnen" (28-11-2017)
RSC Anderlecht ontvangt mogen Standard Luik in een vol Astridpark voor de achtste finales van de Beker van België. "Een bewijs dat het toernooi leeft", zegt Hein Vanhaezebrouck. En dat is ook voor de coach zo, de Cup is het enige wat hij nog niet op zijn palmares heeft staan.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.