Bruno: "Woensdag wacht een grote match tegen Standard"

27-11-2017 16:55:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht versloeg KV Kortrijk met 4-0. Massimo Bruno nam drie assists voor zijn rekening. De 24-jarige speler voelt zich prima in zijn nieuwe rol als rechtsachter."We hebben de afgelopen weken wat punten ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.

Gerelateerd nieuws

Anderlecht temt Kortrijk al na één minuut (26-11-2017)
Anderlecht heeft een vlotte 4-0-overwinning geboekt tegen KV Kortrijk. Al na één minuut kwam paars-wit op voorsprong en op het kwartier deed Hanni de wedstrijd op slot met een tweede doelpunt. Onder impuls van een ijzersterke Trebel werd het na de rust nog 4-0.

Kums vervangen met spierblessure (26-11-2017)
De tweede helft van de partij tegen KV Kortrijk was amper vijf minuten bezig toen Sven Kums naar de kant ging. Een spierblessure, zo verklaarde coach Hein Vanhaezebrouck na afloop. Hoe ernstig het is, is nog onbekend.

"Publiek was beter dan mijn ploeg" (27-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck gaf na de wedstrijd tegen Bayern nog kritiek over het enthousiasme van de supporters. Tegen KV Kortrijk was daar geen spoor meer van te bekennen: "Het publiek was beter dan mijn ploeg", strooit de coach met lof richting aanhang.

"We hadden de match vroeger moeten doodmaken" (27-11-2017)
RSC Anderlecht won met 4-0 op eigen veld van KV Kortrijk, maar dat wil niet zeggen dat Hein Vanhaezebrouck een tevreden coach was, integendeel. Hij zag nog teveel punten waar moet aan gewerkt worden. Na de 2-0 zakte zijn ploeg al terug en dat moet eruit volgens de coach.

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.