Erwin Vandenbergh: "Teo heeft een spitsentrainer nodig"

24-11-2017 11:50:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Teodorczyk holt al maanden achter zijn niveau aan. Tegen Bayern bereikte de centrumspits zijn dieptepunt. Gewezen doelpuntenkanon Erwin Vandenbergh ziet een oplossing om de Pool uit het slop te trekken."Ik ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

“Hopelijk gaat Teodorczyk niet nog meer twijfelen” (23-11-2017)
Lukasz Teodorczyk was na de partij tegen Bayern München de gebeten hond om zijn vele gemiste kansen. Zijn ploegmaats, coach en tegenstander Robert Lewandowski nemen het echter op voor de Poolse spits. “We moeten niet op één iemand schieten.”
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Niet alles wat Teodorczyk deed, was slecht" (24-11-2017)
Op de persconferentie vanmiddag ging het onvermijdelijk ook over Lukasz Teodorczyk. Hein Vanhaezebrouck geeft toe dat hij had moeten scoren, maar blijft achter zijn spits staan en wijst op de waarde die de Pool heeft voor het elftal. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.