Marc Degryse: "Aanpak Hein Vanhaezebrouck verdiende lof en respect"

23-11-2017 11:40:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht speelde een puike partij in de Champions League tegen Bayern München. Veel beschuldigende vingers wijzen naar Teodorczyk, maar analist Marc Degryse onthoudt het goede."0 op 12, geen enkel doelpunt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Goede prestatie niet beloond, maar wel eerste doelpunt (22-11-2017)
Anderlecht speelde tegen Bayern München zijn beste partij uit deze Champions League-campagne, maar zag dit niet beloond met een eerste punt. Sofiane Hanni veegde wel de nul van de doelpuntenteller, maar over twee weken in Glasgow is een mirakel nodig voor een plek in de Europa League.
>> Lees verder

Dendoncker: "Motivatie is groot" (21-11-2017)
Als RSC Anderlecht nog punten wil pakken in de Champions League, dan moet het dat morgen in eigen huis doen tegen Bayern München. De motivatie om dat te doen is alvast groot in de groep, volgens Leander Dendoncker. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Bayern München (22-11-2017)
In zijn derde en laatste thuiswedstrijd van deze Champions League-campagne gaat Anderlecht vanavond niet alleen op zoek naar zijn eerste punten, maar ook naar zijn eerste doelpunten. Met Bayern München krijgt het wederom een zware opponent voor de kiezen.
>> Lees verder

Sambi Lokonga in kern voor CL-duel tegen Bayern (22-11-2017)
Anderlecht speelt in de Youth League zonder Albert Sambi Lokonga. De middenvelder zou niet geblesseerd zijn, maar volgens onze bronnen is hij door Hein Vanhaezebrouck opgenomen in de kern voor de Champions League-confrontatie met Bayern München van vanavond.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.