Anderlecht speelt zijn beste match maar verliest wel opnieuw

22-11-2017 23:3:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht heeft de nul in de Champions League niet kunnen wegvegen tegen Bayern München. Teodorczyk miste de kansen en Hanni scoorde zelfs, maar uiteindelijk won Bayern toch.Een goal maken en punten ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Bayern München (22-11-2017)
In zijn derde en laatste thuiswedstrijd van deze Champions League-campagne gaat Anderlecht vanavond niet alleen op zoek naar zijn eerste punten, maar ook naar zijn eerste doelpunten. Met Bayern München krijgt het wederom een zware opponent voor de kiezen.
>> Lees verder

Sambi Lokonga in kern voor CL-duel tegen Bayern (22-11-2017)
Anderlecht speelt in de Youth League zonder Albert Sambi Lokonga. De middenvelder zou niet geblesseerd zijn, maar volgens onze bronnen is hij door Hein Vanhaezebrouck opgenomen in de kern voor de Champions League-confrontatie met Bayern München van vanavond.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.