Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"

21-11-2017 12:34:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu kreeg van trainer Vanhaezebrouck zijn kans tegen Moeskroen. De Roemeen greep die echter niet. De toekomst van Stanciu bij RSCA is hoogst onzeker."Op 5 december ga ik naar België om de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Goede prestatie niet beloond, maar wel eerste doelpunt (22-11-2017)
Anderlecht speelde tegen Bayern München zijn beste partij uit deze Champions League-campagne, maar zag dit niet beloond met een eerste punt. Sofiane Hanni veegde wel de nul van de doelpuntenteller, maar over twee weken in Glasgow is een mirakel nodig voor een plek in de Europa League.
>> Lees verder

Opstelling: Onyekuru en Sambi Lokonga op de bank (22-11-2017)
Het elftal waarmee Anderlecht over een klein uur Bayern München partij geeft is bekend. Matz Sels, Kara Mbodj en Pieter Gerkens zijn weer fit en starten in de basis. Ook Dennis Appiah en Lukasz Teodorczyk krijgen een basisplaats in de 4-3-3 van Hein Vanhaezebrouk.
>> Lees verder

Beloften gelijk tegen Bayern München (22-11-2017)
ADe U19 van Anderlecht hebben in de UEFA Youth League 1-1 gelijkgespeeld tegen Bayern München. Nelson Azevedo scoorde zeven minuut voor tijd de gelijkmaker vanaf de stip. Door deze zege wordt Anderlecht derde in de poule, maar zijn ze wel uitgeschakeld.
>> Lees verder

Sambi Lokonga in kern voor CL-duel tegen Bayern (22-11-2017)
Anderlecht speelt in de Youth League zonder Albert Sambi Lokonga. De middenvelder zou niet geblesseerd zijn, maar volgens onze bronnen is hij door Hein Vanhaezebrouck opgenomen in de kern voor de Champions League-confrontatie met Bayern München van vanavond.
>> Lees verder

UYL: Opstelling Anderlecht - Bayern (22-11-2017)
Om 16u neemt de jeugd van RSC Anderlecht het op tegen hun leeftijdsgenoten van Bayern Munchen, in het kader van de UEFA Youth League. Coach Emilio Ferrera maakte een selectie van 16 spelers voor deze wedstrijd. Aftrap is voorzien om 16u in het Van Roy Stadion, Stadionlaan 5 te Denderleeuw.
>> Lees verder

Winterstage van 5 tot 12 januari 2018 (22-11-2017)
Volgende winter gaat RSC Anderlecht traditiegetrouw opnieuw op winterstage naar La Manga. De A-kern trekt samen met de B-kern naar Spanje van 5 januari tot 12 januari 2018. Beide kernen werken ter plaatse wel een indivdueel programma af.
>> Lees verder

Luciano D'Onofrio ontkent betrokkenheid bij verkoop (22-11-2017)
De eventuele verkoop van RSC Anderlecht beheerste het nieuws de afgelopen dagen. Roger Vanden Stock is toch wel geschrokken van alle heisa en begint te twijfelen aan een eventuele verkoop. Toch zal die onoverkomelijk zijn want de voorzitter is ondertussen al 75 jaar oud. Ondertussen wordt Luciano D'Onofrio genoemd bij de verkoop, maar die ontkent alle betrokkenheid.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Bayern München (22-11-2017)
In zijn derde en laatste thuiswedstrijd van deze Champions League-campagne gaat Anderlecht vanavond niet alleen op zoek naar zijn eerste punten, maar ook naar zijn eerste doelpunten. Met Bayern München krijgt het wederom een zware opponent voor de kiezen.
>> Lees verder

Grote Europese clubs sturen scouts (22-11-2017)
Verschillende grote Europese clubs sturen een scout naar het Constant Vanden Stock Stadion vanavond om de wedstrijd tegen Bayern München bij te wonen. Ondermeer Barcelona, Sevilla, Dortmund, Manchester United, Marseille en AC Milan, sturen een afgevaardigde.
>> Lees verder

Bayern traint laatste keer in Astridpark (22-11-2017)
Gisteren stonden de obligate persconferenties op het programma, nadien trainde Bayern München nog een laatste keer in het Constant Vanden Stock Stadion. Arjen Robben gaf in ieder geval al mee dat Bayern op volle kracht zal aantreden tegen RSC Anderlecht: "We willen elke wedstrijd winnen", aldus de Nederlander.
>> Lees verder

Spajic: "Ik schaam mij voor deze campagne" (22-11-2017)
Uros Spajic zet zijn ploegmaats nog eens op scherp voor de wedstrijd van vanavond. De Serviër wil niet nog een keer afgaan want hij schaamt zich momenteel voor de weg die RSC Anderlecht al afgelegd heeft in deze Champions League campagne.
>> Lees verder

Verjaardag Kara Mbodj (22-11-2017)
Vandaag verjaart Kara Mbodj! Wij wensen hem van harte een gelukkige 28e verjaardag!
>> Lees verder

Duitse supporters plannen boycot (21-11-2017)
RSC Anderlecht vraagt aan de Duitse bezoekende supporters, 100 euro per ticket. Onaanvaardbaar vinden ze en ze plannen dan ook een boycot. Wat die boycot juist gaat zijn, is niet geweten. Bayern München biedt de tickets voor 70 euro aan aan zijn supporters en legt de resterende 30 euro zelf bij. 
>> Lees verder

Jean-Marie Pfaff te gast op Anderlecht (21-11-2017)
Bayern München is momenteel op Brusselse bodem voor de Champions League wedstrijd van morgen tegen RSC Anderlecht. De kans voor Jean-Marie Pfaff om zijn ex-club even te gaan bezoeken. Het was dan ook een hartelijk weerzien tussen hem en Jupp Heynckes. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "De uitdaging is om zelf te scoren" (21-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck wil de handdoek nog niet in de ring gooien in de Champions League-campagne, ondanks de nul punten. Hij rekent op zijn ploeg om efficiënt voor de dag te komen, want dat zal nodig zijn tegen de Duitsers. De coach is vastbesloten om nog iets te tonen in de laatste thuismatch van de Champions League.
>> Lees verder

Dendoncker: "Motivatie is groot" (21-11-2017)
Als RSC Anderlecht nog punten wil pakken in de Champions League, dan moet het dat morgen in eigen huis doen tegen Bayern München. De motivatie om dat te doen is alvast groot in de groep, volgens Leander Dendoncker. 
>> Lees verder

Stanciu last van hamstrings (21-11-2017)
Nicolae Stanciu trainde zowel vandaag als gisteren niet mee. De Roemeen heeft een overbelasting van de hamstrings en is dus ook niet speelklaar voor de wedstrijd tegen Bayern. Kara Mbodji is dan weer wel fit voor morgen.
>> Lees verder

Spaanse interesse voor Onyekuru (21-11-2017)
Barcelona stuurde afgelopen weekend een scout om de wedstrijd Moeskroen Anderlecht, bij te wonen. Volgens verschillende Engelse media was dit om Henry Onyekuru te komen bekijken. De Spanjaarden zouden verregaande interesse hebben in de Nigeriaan. Onyekuru scoorde dit seizoen zeven goals in 14 wedstrijden voor Anderlecht.
>> Lees verder

Kara en Gerkens trainen mee, geen Stanciu (21-11-2017)
Er heerste nog wat onduidelijkheid over het al dan niet aantreden van Kara Mbodj en Pieter Gerkens, wegens blessures. Beide spelers waren evenwel aanwezig op training deze morgen en zijn dus normaal inzetbaar tegen Bayern. Enkel Ivan Obradovic ontbreekt nog door ziekte. Op training was ook geen spoor van Nicolae Stanciu.
>> Lees verder

Bayern zonder ondermeer Neuer en Rafinha (21-11-2017)
Bayern München maakte zijn selectie bekend waarmee het naar Brussel afreist. Dat zal zonder Manuel Neuer, Franck Ribéry, Thomas Müller, David Alaba en Rafinha zijn. Bayern is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, zij strijden nu nog om groepswinst met Paris Saint-Germain.
>> Lees verder

Anderlecht uiterst voorzichtig met Najar (21-11-2017)
Andy Najar heeft de groepstraining deels hervat. Hij werkt al de opwarming en passoefeningen af met de groep. Toch is een rentree niet voor morgen. Pas na de winterstop zal hij zijn echt wederoptreden maken.
>> Lees verder

Sels staat open voor definitieve transfer naar Anderlecht (21-11-2017)
Afgelopen weekend speelde hij niet wegens lichte hinder aan de knie, maar Matz Sels lijkt de concurrentiestrijd met Frank Boeckx gewonnen te hebben. De doelman voelt zich goed bij Anderlecht en vertelt open te staan voor een definitieve transfer naar het Astridpark.
>> Lees verder

Operatie geen oplossing voor Kara (21-11-2017)
Regelmatig valt het woord 'operatie' om het knieprobleem van Kara Mbodj op te lossen, maar dat zal niet lukken. Kara sukkelt met artrose, wat betekent dat het kraakbeen tussen de twee botten afslijt en verdwijnt.
>> Lees verder

Gerkens, Sels en Kara klaar, Obradovic vraagteken (21-11-2017)
Pieter Gerkens (foto) heeft nog lichte hinder van zijn voetblessure, maar zou speelklaar raken voor het duel van morgen tegen Bayern München. De knieblessure van Matz Sels is volledig verleden tijd. Hij kan spelen. 
>> Lees verder

Anderlecht weerlegt negatieve berichtgeving over Ferrera (20-11-2017)
In een bericht op zijn officiële website ontkent Anderlecht dat het Emilio Ferrera een nieuwe functie heeft gegeven omdat enkele veelbelovende jongeren omwille van hem de club dreigden te verlaten. Dat schreef Het Laatste Nieuws vanmorgen.
>> Lees verder

Wouters leidt bekerduel (20-11-2017)
Volgende week woensdag staat de Beker van België op het programma. RSC Anderlecht ontvangt Standard Luik. Wouters Luc is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Assistenten zijn Kristof Meers, Christophe Baillieul en Nathan Verboomen. 
>> Lees verder

Lambrechts fluit Anderlecht - Kortijk (20-11-2017)
Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht, KV Kortrijk in het Constant Vanden Stock Stadion. Erik Lambrechts is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Jimmy Cremer, Philippe Vandecauter en vierde official Wesley Alen. 
>> Lees verder

Vandenhaute: "Er zijn plannen, maar niet concreet" (20-11-2017)
In de marge van de voorstelling van de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen bevestigde Wouter Vandenhaute vanmiddag dat hij plannen heeft om Anderlecht over te nemen samen met Ghelamco-baas Paul Gheysens. "Wat er in de kranten staat, is grotendeels juist", zo zegt Vandehaute.
>> Lees verder

Saint-Etienne denkt aan nieuwe kans Beric (20-11-2017)
Nu Oscar Garcia ontslagen is als coach van Saint-Etienne zou Robert Beric sneller dan verwacht wel een nieuwe kans kunnen krijgen bij de Franse club. Les Verts stuurden alvast een mannetje naar Moeskroen om Beric aan het werk te zien. Maar ook andere Franse clubs tonen belangstelling.
>> Lees verder

CL: Engelsman leidt Anderlecht-Bayern (20-11-2017)
De 39-jarige Engelsman Anthony Taylor is door de UEFA aangeduid om de vijfde wedstrijd van RSC Andeflecht in de Champions League, tegen Bayern Munchen te leiden. In de Europa League campagne van 2016-2017, floot Taylor al een wedstrijd voor paars-wit. 
>> Lees verder

Anderlecht overweegt operatie (20-11-2017)
Kara Mbodji viel zaterdag onverwach uit voor de wedstrijd tegen Moeskroen. De Senegalees kreeg hinder aan de knie. Een probleem dat zich al langer voordoet waardoor de club begint te denken aan een operatie voor Mbodji, maar die wil daar niet van weten.
>> Lees verder

"Extra uitleg zou fijn zijn" (20-11-2017)
Het nieuws sloeg zaterdag toch wel een beetje in als een bom bij de fans: "Anderlecht staat te koop en er zijn twee gegadigden." Zaterdagavond was het dan ook hét gespreksonderwerp bij de fans die afgereisd waren naar Moeskroen. En als zij mogen kiezen weten ze wel wie te kiezen: "Liefst iemand met een voetbalhart en clubliefde."
>> Lees verder

Ook beloften boeken zege (19-11-2017)
Niet alleen het A-elftal haalde dit weekend de drie punten binnen, ook de beloften wonnen hun wedstrijd. Zij haalden het met 1-2 bij Waasland-Beveren en blijven zo ongeslagen. De jonge Ivoriaan Olivier Dhauholou scoorde beide doelpunten.
>> Lees verder

Even paniek op Le Cannonier (19-11-2017)
Het scheelde niet veel of de wedstrijd Moeskroen - Anderlecht moest uitgesteld worden. De grote lichtmasten op Le Cannonier weigerden dienst, al waren de techniekers ervan overtuigd dat dat euvel zou verholpen zijn tegen aanvang van de wedstrijd. En inderdaad, een half uur voor de start, sprongen de lichten aan. 
>> Lees verder

Bayern-supporters protesteren tegen hoge ticketprijzen (19-11-2017)
De tickets voor de Bayern-supporters op RSC Anderlecht, kosten 70 en 100 euro. De Duitse club deed al een geste naar zijn supporters toe en verkocht alle tickets aan 70 euro, de rest past de club bij. De supporters protesteerden gisteren tijdens de wedstrijd tegen Augsburg, tegen de hoge ticketprijzen. 
>> Lees verder

Opnieuw knieproblemen voor Kara (19-11-2017)
Kara Mbodji stond niet op het wedstrijdblad tegen Moeskroen. De Senegalees kwam terug van de interlandbreak met knieproblemen en had te veel last om te kunnen spelen. Het is nog afwachten of hij fit is voor de Champions League wedstrijd tegen Bayern Munchen. 
>> Lees verder

Obradovic ziek (19-11-2017)
Geen Ivan Obradovic gisteren op het wedstrijdblad, de Serviër viel ziek uit. Tijdens de afgelopen interlandbreak trok hij met Servië naar China. De lange reis eiste zijn tol en Obradovic melde zich ziek bij RSC Anderlecht. 
>> Lees verder

Usmanov bevestigt voorstel (19-11-2017)
Roger Vanden Stock wou geen commentaar geven over de overname van RSC Anderlecht. Eén van de genoemde kandidaten Alisher Umanov, reageert wel via een woordvoerder van zijn bedrijf. Die bevestigt inderdaad dat de Rus een voorstel heeft gekregen omtrent Anderlecht. 
>> Lees verder

Vanden Stock: "Geen commentaar" (19-11-2017)
Gisteren raakte het nieuws bekend dat RSC Anderlecht "te koop" staat. Het bestuur van de club was niet opgetogen over het uitlekken van het nieuws. Zaterdagnamiddag liet het een kort maar nietszeggend perscommunique vrij. Bij aankomst op Moeskroen wou Roger Vanden Stock geen enkele verdere commentaar kwijt. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Karakter getoond" (19-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck wist op voorhand dat het geen gemakkelijke opdracht zou zijn op Le Cannonier. Na afloop was de coach toch tevreden over de prestatie van zijn ploeg, ondanks het tegendoelpunt dat een weggeefertje was van zijn ploeg. 
>> Lees verder

Hanni: "Blij dat ik beslissend ben geweest" (19-11-2017)
Sofiane Hanni starte gisteren op de bank, de eerste keer dit seizoen. Hij droeg uiteindelijk wel tot de drie punten. Met een splijtende assist richting Henry Onyekuru die scoorde, en de 1-2 eindstand op het bord vastlag. "Ik was inderdaad geprikkeld doordat ik op de bank begon", aldus Hanni na afloop.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.