Kara kampt met artrose aan de knie

21-11-2017 11:56:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Kara Mbodji kwam niet in actie tegen Moeskroen. De centrale verdediger doet ook niet mee tegen Bayern München. De Senegalees kampt opnieuw met hinder aan de knie.De verdediger heeft artrose, waardoor ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Gerkens, Sels en Kara klaar, Obradovic vraagteken (21-11-2017)
Pieter Gerkens (foto) heeft nog lichte hinder van zijn voetblessure, maar zou speelklaar raken voor het duel van morgen tegen Bayern München. De knieblessure van Matz Sels is volledig verleden tijd. Hij kan spelen. 
>> Lees verder

Kara en Gerkens trainen mee, geen Stanciu (21-11-2017)
Er heerste nog wat onduidelijkheid over het al dan niet aantreden van Kara Mbodj en Pieter Gerkens, wegens blessures. Beide spelers waren evenwel aanwezig op training deze morgen en zijn dus normaal inzetbaar tegen Bayern. Enkel Ivan Obradovic ontbreekt nog door ziekte. Op training was ook geen spoor van Nicolae Stanciu.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.